Desteklenen 8 projenin 3'ü Bartın'dan

Batı Karadeniz Kalkınma Ajansı'nın 2024 Yılı Turizme Yönelik Teknik Destek Programı kapsamında birinci dönemde başarılı olarak değerlendirilen projelerin 3'ü Bartın'dan seçildi.

Batı Karadeniz Kalkınma Ajansı’nın 2024 Yılı Turizme Yönelik Teknik Destek Programı kapsamında birinci dönemde başarılı olarak değerlendirilen projelerin 3’ü Bartın’dan seçildi. Projelerin sözleşme töreni BAKKA Yönetim Kurulu Başkanı ve Karabük Valisi Mustafa Yavuz ile yararlanıcı kurum temsilcilerinin katılımıyla Karabük Valiliği’nde gerçekleştirildi.

Ajansın yürüttüğü Ekoturizm ve Doğa Sporlarının Geliştirilmesi Sonuç Odaklı Programı kapsamında TR81 Batı Karadeniz Bölgesinde faaliyet gösteren, kar amacı gütmeyen paydaş kurum ve kuruluşların turizme yönelik projeleri için tasarlanan teknik destek programının ilk döneminde (Ocak-Şubat) 7 proje başarılı bulundu.

Başarılı bulunan projeler arasında Bartın Üniversitesi, Bartın Pedaldaşlar Bisiklet Kulübü Derneği ve Tarım ve Orman Bakanlığı 10. Bölge Müdürlüğü Bartın Şube Müdürlüğü’nün projeleri de yer aldı.

Bakmadan Geçme