Daha 13 yaşındaydı

Bolu'da çevresi beton bloklarla kapatılan gölette boğulan Tanju Kara (13), kaldırıldığı hastanede kurtarılamadı. Kara'nın cansız bedeni annesinin memleketi olan Bartın'ın Mamak köyü mezarlığına defnedildi.

Bolu'da çevresi beton bloklarla kapatılan gölette boğulan Tanju Kara (13), kaldırıldığı hastanede kurtarılamadı.

Olay, Çaygökpınar köyü mevkiinde meydana geldi. 

Tanju Kara, bisikletini yol kenarında bırakıp arkadaşıyla birlikte etrafı beton bloklarla kapatılan ve girilmesi yasak olan gölete girdi. 

Kara, bir süre sonra suda çırpınmaya başladı. 

Arkadaşlarının ihbarıyla olay yerine itfaiye, sağlık ve jandarma ekibi sevk edildi. İtfaiye tarafından sudan çıkarılan Kara’ya, suni teneffüs uygulandı. 

İzzet Baysal Tıp Fakültesi Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırılıp yoğun bakım ünitesinde tedaviye alınan Tanju Kara hayatını kaybetti.

Kara’nın cansız bedeni annesinin memleketi olan Bartın’ın Mamak köyü mezarlığına defnedildi.

Kara için bugün öğle namazına müteakip cenaze namazı kılındı.

Namazın ardından çocuğun cansız bedeni köy mezarlığına defnedildi.
 

Bakmadan Geçme