Çocukların yeni oyun dünyası

Karabük'ün 5000 Evler 75. Yıl Mahallesi'nde Şirinköy çocuk oyun merkezi, düzenlenen törenle hizmete açıldı. Çocukların hayallerine göre tasarlanan park, ilk günden yoğun ilgi gördü.

Karabük’ün 5000 Evler 75. Yıl Mahallesi’nde Şirinköy çocuk oyun merkezi, düzenlenen törenle hizmete açıldı. Çocukların hayallerine göre tasarlanan park, ilk günden yoğun ilgi gördü.

Açılış törenine Karabük Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birlik Başkanı Hüseyin Kılıç, Karabük Esnaf Odası Başkanı Yıldıray Yıldırım, Eskipazar Belediye Başkanı Serkan Civa, çok sayıda davetli ve vatandaş ile birlikte çocuklar katıldı. Açılışa özel olarak hazırlanan etkinlikte, Şirine kostümlü görevliler çocuklarla oyunlar oynadı. Renkli görüntülerin yaşandığı etkinlikte, çocuklar hem eğlendi hem de unutulmaz bir gün yaşadı. Hafta boyunca yaş gruplarına göre ise çocuklara atölye grupları da oluşturularak el becelerini geliştirme imkanları da sağlanıyor.

Aileler ise çocuklarına özel olarak tasarlanan bu alanın hem güvenli hem de eğitici bir ortam sunduğunu belirterek emeği geçenlere teşekkür etti.

Çocukların yeni oyun dünyası
Çocukların yeni oyun dünyası
Çocukların yeni oyun dünyası

Bakmadan Geçme