• Haberler
  • Bartın
  • Çarşambaspor - Bartınspor maçında ilk yarı tamamlandı

Çarşambaspor - Bartınspor maçında ilk yarı tamamlandı

Bölgesel Amatör Lig temsilcimiz Bartınspor 22'nci hafta programında deplasmanda Samsun temsilcisi Çarşambaspor'la karşı karşıya gelirken maçın ilk yarısı 3-1 ev sahibi takımın üstünlüğü ile sona erdi

2023-2024 yılında ilimizi Deplasmanlı Bölgesel Amatör Lig’de temsil eden Bartınspor 12’nci grubun 22’inci hafta programında deplasmanda Samsun temsilcisi Çarşambaspor’la karşı karşıya geliyor.

Çarşamba Şehir stadyumunda saat 15.00’da başlayan mücadeleyi orta hakem Enes Yakup Baş yönetiyor. Baş’ın yardımcılıklarını ise Faik Sancaktutan ve Batuhan Aktaş yapıyor.

Bartınspor maça golle başladı

Temsilcimiz Bartınspor maçın 2’nci dakikasında Gökhan Hıdır’ın golüyle öne geçti.
Ev sahibi takım Çarşambaspor ise beraberlik golünü 10’uncu dakikada Uğurcan Gülay’la buldu.

Maçta beraberlik golünün sadece 2 dakika sonrasında Hayri Kıcıkoğlu ile öne geçen Çarşambaspor 45+4’üncü dakikada yine Hayri Kıcıkoğlu’nun golüyle farkı 2’ye çıkardı.

Maçın ilk yarısı 3-1 Çarşambaspor üstünlüğü ile sona erdi.

Grupta 6. Sırada yer alan ve 21 haftalık periyotta 12 maçını kazanan, 2 maçtan beraberlikle ve 7 maçtan mağlubiyetle ayrılan Çarşambaspor bu karşılaşmalardan 38 puan toplarken rakip kalelere attığı 36 gole karşılık kendi kalesinde 13 gol gördü. 

Temsilcimiz Bartınspor ise 22 maçta 6 galibiyet, 4 beraberlik ve 11 mağlubiyet aldı. 22 puanı bulunan Bartınspor rakiplerine 22 gol atarken kalesinde 28 gole engel olamadı.
 

Bakmadan Geçme