'Bu yoğun ilgi sandıkta kendini gösterecek'

İYİ Parti Bartın Belediye Başkan adayı Atınç Günal seçim turu kapsamında kent merkezinde esnaf ve vatandaşlarla bir araya gelmeye devam ediyor. 

Bartın’ın genç adaylarından biri olan İYİ Parti Bartın Belediye Başkan adayı Atınç Günal, 31 Mart Yerel Seçimlerine sayılı günler kala seçim çalışmalarını hızlandırdı. 

Hükümet Caddesinde esnaf ve vatandaşlarla bir araya gelen Günal, hem vatandaşın derdini dinledi hem de seçimlerde destek istedi. 

Günal’a seçim turunda İl Genel Meclis Üyesi adayları Erol Alp ile Volkan Karamazak, ve Belediye Meclis Üyesi adayı Ceyda Sargın eşlik etti. 

Ziyaretleri sonrası açıklamalarda bulunan Başkan adayı Günal,  “Bugün hükümet Caddesi programımız vardı. Esnaflarımızın çok yoğun ilgisiyle karşılaştık. İnşallah bu yoğun ilgi 31 Mart’ta da sandıkta kendini gösterecek ve inşallah 1 Nisan itibariyle göreve geleceğiz. Bütün esnafımıza ve halkımıza göstermiş oldukları ilgiden dolayı teşekkür ediyoruz.” dedi.  'Bu yoğun ilgi sandıkta kendini gösterecek''Bu yoğun ilgi sandıkta kendini gösterecek''Bu yoğun ilgi sandıkta kendini gösterecek''Bu yoğun ilgi sandıkta kendini gösterecek''Bu yoğun ilgi sandıkta kendini gösterecek''Bu yoğun ilgi sandıkta kendini gösterecek''Bu yoğun ilgi sandıkta kendini gösterecek'

Bakmadan Geçme