• Haberler
  • Bartın
  • 'Bu ışık Cumhur İttifakının Bartın'a bakış ışığı'

'Bu ışık Cumhur İttifakının Bartın'a bakış ışığı'

Bartın Belediye Başkanı ve Cumhur İttifakı Belediye Başkan adayı Hüseyin Fahri Fırıncıoğlu kent merkezinde esnafı ziyaret ederek, yeni dönem projeleri ile ilgili bilgiler verdi. 

Bartın Belediye Başkanı ve Cumhur İttifakı Belediye Başkan adayı Hüseyin Fahri Fırıncıoğlu seçim turuna ara vermeden devam ediyor. 

Başkan Fırıncıoğlu ziyaretleri kapsamında Bartın kent merkezinde AK Parti Bartın İl Başkanı Yaşar Arslan, MHP Bartın İl Başkanı Ercüment Özçelik ve Belediye Meclis Üyesi adayları ile birlikte esnafı ziyaret etti. 

Başkan Fırıncıoğlu ziyareti sırasında yaptığı değerlendirmede, vatandaşların taleplerini dinlediğini ifade ederek, “Bugün esnaf ziyaretindeyiz, dostlarımızla selamlaşıyoruz. İmkânlar el verdiği sürece 31 Mart’a kadar görev sürem devam ettiğinden talepleri dinliyorum. Şimdi yapabileceğim şeyleri 31 Mart’a kadar yapacağımı, 31 Mart’tan sonra Cenabı Allah bana nasip ederse tekrar yapabileceğim şeyleri gözden geçiyorum.” Dedi. 

“Bartın’ın önünde bir ışık gözüktü”

Başkan Fırıncıoğlu değerlendirmesinin devamında ise şu ifadelere yer verdi, “Biliyorsunuz ben Cumhur İttifakının Belediye Başkan adayıyım. Cumhur İttifakının gücüyle Bartın’da yapılamayanları yapmak için, sorunları tümden çözmek için aday oldum. Belediyenin imkânlarıyla yapabilecek şeylerin belli bir yere kadar olduğunu, her ayın 8’inde gelen parayla işçinin, memurun maaşını, ikramiyesini verdikten sonra kalan cüzi bir miktar parayla 22 mahalleye 10 aydır hizmet etmeye çalışıyorum. Bu 10 ay değil, 50 ay olmuş olsa yine şekilde devam edecektir. Şu anda Bartın’ın önünde bir ışık gözüktü. Bu ışık Cumhur İttifakının Bartın’a bakış ışığı. Cumhur İttifakının Bartın Belediye Başkanı ve Bartın Belediye Başkan adayı Hüseyin Fahri Fırıncıoğlu’na destek verildiğinde, Cumhur İttifakının Bartın Belediyesine sunmuş olduğu projeleri bir bir açıklıyorum. Bunlar belediyenin imkânlarıyla yapmak değil, hayal dahi edilemeyecek projeler. Bunu ‘yapacağım’ diyen Belediye Başkanı yanlış söylemiyor, mutlaka yalan söylüyordur. Bunu bende yapacağım desem bir Belediye Başkanı olarak kesinlikle inanmayın. Devletin gücünü almadan, devletin imkânlarını Bartın’a getirmeden 3 tane taşıt köprüsünü, 3 tane yaya köprüsünü, şehrin içerisine giren tırların terminalden Akçamescit’e, Akçamescit’ ten Muratbey, Muratbey’den Akgöz üzerinden limana aktarılması, Safranbolu’dan gelen bir tırın aynı güzergahta limana geçmesi şehrin içerisine tırların girmemesi bunlar bir Belediye Başkanı ve belediyenin gücüyle yapılabilecek şeyler değil. 

“31 Mart’ta Bartın halkı sana jübileyi yaptıracak”

İnsanlar şuanda bu sözlerle 5 senesini kaybetti zamanında. Bir 5 senesini daha kaybetti. Artık bundan sonra boş laflarla Belediye Başkanı olmak uğruna Bartın halkının 5 senesini lütfen çalmasınlar. Ben Belediye Başkanı adayı olmak için aday olmadım. Belediye Başkanlığını 1 sene yapsanız da Belediye Başkanı diyorlar, 11 sene yapsanız da diyorlar. Ben 31 Mart’ta herkese teşekkür edip merdivenlerden aşağıya ineceğimi söyledim. Şartlar değişti karşımdaki aday arkadaş aday olmasaydı, Cumhur İttifakı benim dışımda farklı adaylar çıkarma gereksinimi duyacaktı. Şu anda hiç kimse vazgeçilmez değildi. Belediye Başkanlığını Rıza Yalçınkaya yapacak diye bir kaide yoktur. Hüseyin Fahri Fırıncıoğlu yapacak diye de bir kaide yoktur. Yeter ki Allah alnına yazsın bunu sende yapabilirsin. Diyorlar ki ‘efsane geri döndü’. Geri dönen bir şey yok.  ‘Yapamadıklarımı yapmak için geliyorum’ dedi. Bu millet seni 2 dönem Belediye Başkanı yaptı, 3 dönem milletvekili yaptı. Daha ‘yapamadığım şeyleri yapmak için geleceğim’ diyorsan sen buraya jübile yapmak için geliyorsun. 31 Mart’ta Bartın halkı sana jübileyi yaptıracak.” 

Başkan Fırıncıoğlu ziyaretlerinde esnaflara işlerinde kolaylıklar diledi. 
 

Bakmadan Geçme