'Ben de varım' dedi

CHP Bartın Eski İl Başkanı Selim Karakaş partisinden Bartın Belediye Başkanı aday adayı olduğunu duyurdu.

 
CHP Bartın İl Başkanlığı binasında aday adaylığını düzenlediği basın toplantısı ile duyuran Karakaş’ı il teşkilatı, ailesi ve sevenleri yalnız bırakmadı. Karakaş yaptığı açıklamada, siyaset hayatı boyunca siyasi hırs peşinde olmadığını dile getirerek, “Değerli yol arkadaşlarım 35 yıllık siyasi hayatım boyunca hiç bir zaman siyasi makam beklentisi ile siyaset yapmadım. Hiçbir zaman siyasi hırslarımın esiri olmadım. Parti örgütlerimizden aldığım güçle partimizin her kademesinde görev yaptım. Gün oldu afiş astım, bayrak astım, gün oldu temizlik yaptım, gün oldu bulaşık yıkadım, gün oldu şoförlük yaptım, meclis üyeliği, ilçe başkanlığı, il başkanlığı yaptım. Çalışma arkadaşlarımızla kişisel hırslarımızı bir kenara bırakarak sadece parti örgütlerimizin birlik beraberlik içinde başarılı olması için çalıştık. Bildiğiniz gibi başarı için uyumlu bir çalışma şarttır. Partinin her kademesinde görev yapanların uyum içinde çalışıyor olması mutlak başarıyı beraberinde getiriyor.” Dedi. 

“31 Mart 2024 yerel seçimleri milat olacak”

Karakaş açıklamasının devamında şu ifadelere yer verdi, “Genel Merkezimiz, İl, İlçe Örgütlerimiz, Milletvekilimiz ve Belediye Başkanımızın uyumlu çalışmaları sonucunu, Çankaya Belediyesi ve İstanbul Büyük Şehir Belediyesi tarafından gerçekleştirilen yatırımları Bartın'da tek Belediyemiz olan Amasra'da birlikte görüyor ve birlikte yaşıyoruz. Hepimizin özlemi partimizi önce yerelde sonra genelde iktidara taşımaktır. İktidara gelenlerin de oturdukları koltuklara sizlerin ve halkımızın sayesinde oturduğunu unutmaması gerekir. Bugün iktidar koltuklarında oturup Milletvekili, Bakan olanlar maalesef onlara oy verip iktidara taşıyan geniş halk kitlelerini unuttular. Onlar saraylarda ve makam odalarında lüks içinde yaşarken, halkımız üç haneli enflasyon rakamları ile boğuşarak evine ekmek götürmeye çalışıyor. Bu nedenle 31 Mart 2024 yerel seçimleri yeni bir milat olacaktır. Bu duygu düşüncelerle sözlerime son verirken önümüzdeki yerel seçimlerde, liyakatli, ekip çalışmasını merkezine alan, insana hizmet odaklı, sivil toplum örgütleri ile işbirliği içinde, katılımcı ve şeffaf bir yönetim anlayışını hâkim kılmak, ilimizde yaşayan hemşerilerimizin hayatını kolaylaştırmak, kent yoksulluğunu ortadan kaldırmak, ilimizin kültürel mirasına sahip çıkarak sosyal bir belediyecilik anlayışıyla, sular ilahı Bartın’ımızı hep birlikte yönetmek için 31 Mart 2024 yerel seçimlerinde partim Cumhuriyet Halk Partisinden Bartın Belediye Başkan aday adayı oldum.

“Ben de bu yarışta varım”

40 yıllık mesleki,35 yıllık siyasi birikiminle; Altmış beş yıldır havasını soluduğum, ekmeğini yediğim, suyunu içtiğim, çocukluğumu, gençlik yıllarımı geçirdiğim, memleketime hizmet edebilmek için ben de bu yarışta varım. Bartın'ın sorunlarını biliyorum. Ortak aklın ve bilimin ışığında tüm toplum kesimlerinin görüşlerine saygı göstererek, Bartın halkı ile birlikte öncelik sırasına göre bütün sorunları bir, bir çözeceğiz. Bundan hiç kimsenin kuşkusu olmasın. Ortak akla, Ekip çalışmasına, Örgütlü mücadeleye olan inancımla, İl ve İlçe Örgütlerimiz, Kadın ve Gençlik kollarımız, Milletvekillerimiz, Belediye Başkanlarımız uyum içinde birlikte çalışıp birlikte kazanacağız. Saygı, sevgi ve hoşgörü kazanacak. İyilik, güzellik, akıl ve bilim kazanacak. Bartın kazanacak. Katılımınız ve destekleriniz için en içten duygularımla teşekkür ederken, Kendimi önce sizlere sonra Allah’a emanet ediyor, tüm katılımcıları ve her şeyin en iyisine layık olan Bartınlı hemşerilerimi sevgi ve saygı ile selamlıyorum. Yolumuz açık ve aydınlık olsun.”

Bakmadan Geçme