Belediyelere 25 milyon lira ödenek aktarıldı

Bartın'da selin izleri siliniyor..

AK Parti Bartın Milletvekili Yusuf Ziya Aldatmaz, Bartın’da yaşanan sağanak yağış nedeniyle su baskınlarının yaşandığı bölgelerde incelemelerde bulunarak selden etkilenen vatandaşlara geçmiş olsun dileklerini iletti.

AK Parti Bartın Milletvekili Yusuf Ziya Aldatmaz, Bartın'ın selden etkilenen Bölgelerinde incelemelerde bulunarak vatandaşlara geçmiş olsun dileklerini iletti. 

Selin yaşandığı ilk dakikalardan itibaren sahada olan Milletvekili Aldatmaz, Sel felaketinden etkilenen tüm vatandaşlara geçmiş olsun dileklerini ileterek devletin, felaketin yaşandığı bölgede tüm imkanlarıyla seferber olduğunu vurguladı. 

Milletvekili Aldatmaz, mağduriyetlerin hızla giderilmesi için çalışmaların hızlı bir şekilde yürütüldüğünü belirterek “Bartın başta olmak üzere Batı Karadeniz Bölgesi’nde yaşanan selden etkilenen tüm vatandaşlarımıza geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum. Devletimiz her zaman olduğu gibi felaketin yaşandığı bölgelerde tüm imkanlarıyla seferber oldu. Rabbim ülkemizi ve milletimizi her türlü afetten muhafaza eylesin.  

Değerli ve teşkilat yöneticilerimizle birlikte biz de daima sahadaydık. Adalet Bakanımız Sayın Yılmaz Tunç ve İçişleri Bakanımız Sayın Ali Yerlikaya ilimize gelip adım adım süreci takip ettiler. Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan da geçmiş olsun dileklerini iletti. Cumhurbaşkanımız tüm çalışmaları yakından takip ediyorlar. Sel mağduru vatandaşlarımızın sonuna kadar yanındayız.

Başta Valiliğimiz olmak üzere İl Özel İdaresi, Belediyeler, AFAD, 7/24 teyakkuzda. Bizler de öyle. Bu felaketten etkilenen, yardım bekleyen her vatandaşımıza koordineli bir şekilde ulaşılıyor ve gereği yapılıyor. Şu anda yapılması gereken ne varsa ivedilikle hayata geçiriliyor” dedi. 

Belediyelere 25 milyon TL ödenek aktarıldı 

AK Parti Bartın Milletvekili Aldatmaz, AFAD Başkanlığı tarafından, Bartın’a gönderilen nakdi yardımlarla ilgili de açıklama yaparak “Yaşadığımız sel afeti sonrasında AFAD Başkanlığımız Bartın Belediyesi’ne 8 milyon, Amasra Belediyesi’ne 2 milyon TL, Ulus Belediyesi’ne 4 milyon TL, Kurucaşile Belediyesi’ne 2 milyon TL, Kozcağız Belediyesi’ne 4 milyon TL, Kumluca Belediyesi’ne 1 milyon TL, Hasankadı Belediyesi’ne 1 milyon TL, Abdipaşa Belediyesi’ne 3 milyon TL olmak üzere toplam 25 milyon TL ödenek aktarımı sağladı. Allah böyle afetler bir daha yaşatmasın. Devletimiz tüm imkanlarıyla milletimizin yanında olmaya ve sel felaketinin yaralarını sarmaya devam ediyor. Başta Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan olmak üzere Adalet Bakanımız Sayın Yılmaz Tunç, İçişleri Bakanımız Sayın Ali Yerlikaya’ya gösterdikleri ilgi ve desteklerinden dolayı tüm hemşehrilerimiz adına teşekkür ediyoruz” dedi.

Bakmadan Geçme