Belediyeden yol düzenleme çalışmaları

Bartın Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri tarafından İnkumu İskele Caddesi 14. Sokak'ta ve Çaydüzü Mahallesi Balamba Caddesi'nde yol düzenleme ve bordur çalışması gerçekleştiriliyor.

Bartın Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri tarafından İnkumu İskele Caddesi 14. Sokak’ta ve Çaydüzü Mahallesi Balamba Caddesi’nde yol düzenleme ve bordur çalışması gerçekleştiriliyor.

Çalışmalarla ilgili bilgi veren Bartın Belediye Başkanı Hüseyin Fahri Fırıncıoğlu; “Fen İşleri Müdürlüğümüz kent merkezinde belirlenen plan program çerçevesinde ihtiyaç duyulan noktalarda çalışma gerçekleştiriyor. Bu kapsamda da son olarak ekiplerimiz İnkumu İskele Caddesi 14. Sokak’ta ve Çaydüzü Mahallesi Balamba Caddesi’nde yol düzenlemesi ve bordür tamiri çalışması gerçekleştirdi. Görev alan personelimize teşekkür ediyor, işlerinde kolaylık diliyorum” dedi. 

Bartın Belediyesi Su ve Kanalizasyon İşler Müdürlüğü ekipleride kent merkezinde meydana gelen su arızalarına müdahale ederek, onarımını yaptı.

Başkan Fırıncıoğlu; “Ekiplerimiz kent merkezinde meydana gelen su arızalarına müdahale ederek, onarımını yaptı. Ayrıca ihtiyaç duyulan yerlere yağmur suyu ızgara oluşturma çalışması gerçekleştirdi. İhtiyaç duyulan noktalarda çalışmalarımız devam edecek” dedi. 
 

Bakmadan Geçme