Belediyede tören düzenlendi

Belediyede tören düzenlendi
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Geçirdiği rahatsızlık sonucu hayatını kaybeden Bartın Belediyesi’nde 1993-2003 yılları arasında Fen İşleri Müdürlüğü, İmar İşleri Müdürlüğü ile Park ve Bahçeler Müdürlüğü görevlerinde bulunan emekli Mimar Merhum Abdulvahit Gül için Belediye binası önünde tören düzenlendi.

Törene Bartın Belediye Başkanı M. Rıza Yalçınkaya, CHP Bartın İl Başkanı İsmail Cem Akyol, Bartın Belediye Başkan Yardımcıları, Belediye Meclis Üyeleri, Belediye Personeli ve yakınları katıldı. 

“Mekanı Cennet Olsun”

Törende yaptığı konuşmada Merhum Gül’ün ailesine, yakınlarına ve Belediye personeline başsağlığı dileklerini ileten Belediye Başkanı M. Rıza Yalçınkaya; “20 Kasım 1991 tarihinde Belediyemize Mimar olarak göreve başlayan, görevde bulunduğu süre içerisinde 1993-2003 yılları arasında Fen İşleri Müdür Vekilliği, 1996-1997 yılları arasında İmar İşleri Müdür Vekilliği ve 1999-2002 yılları arasında Park ve Bahçeler Müdür Vekilliği görevlerinde bulunan, Bartın’ımıza ve Belediyemize önemli hizmetleri olan Merhum Abdulvahit Gül’e Allah’tan rahmet, kederli ailesine, yakınlarına ve Belediye personelimize başsağlığı dileklerimi iletiyorum. Mekanı cennet olsun” ifadelerini kullandı. 

Gözyaşları Arasında Defnedildi

Yapılan konuşmaların ardından Merhum Gül için Kur’an’ı Kerim Tilaveti okunarak dua yapıldı.
Helallik alınmasının ardından Gül’ün cenazesi Gölbucağı Mahallesi 556.Sokak’ta ki evinin önüne götürüldü. Burada ki programın akabinde de Öğle Namazına müteakip Aşağı Camii’nde kılınan Cenaze Namazından sonra Halatçıyaması Aile Mezarlığı’na gözyaşları arasında defnedildi. 
     

Bakmadan Geçme