Belediye ilaçlama faaliyetlerine devam ediyor

Sivrisinekle mücadeleye devam ediliyor..

Bartın Belediyesi ekipleri yaz aylarının yaşandığı şu günlerde uçkunla mücadele kapsamında ilaçlama çalışmalarını aralıksız sürdürüyor.

Belediye ekipleri il genelinde ana arter cadde ve sokaklar olmak üzere yürüttükleri çalışmalarında karasinek ve sivrisinek başta olmak üzere diğer uçkun zararlılarına karşı ilaçlama hizmetlerine devam ediyor.

Yaz aylarının gelmesiyle birlikte artış gösteren ve çevreye rahatsızlık veren sivrisinek ve karasinek ile mücadele çalışmalarının Bartın’ın tüm mahallelerinde devam ettiğini belirten Bartın Belediye Başkanı Hüseyin Fahri Fırıncıoğlu, Veteriner İşleri Müdürlüğü tarafından oluşturulan 6 ayrı ekibin kent genelinde ilaçlama çalışması yaptığını söyledi.

Fırıncıoğlu açıklamasında,” Sivrisinek, karasinek ve diğer uçkunlarla mücadelemizi sürdürüyoruz. Bu kapsamda oluşturduğumuz 6 ayrı ekiple ulv ilaçlama çalışmaları gerçekleştiriyoruz. Halk sağlığını doğrudan etkileyen karasinek, sivrisinek ve haşere ile mücadele çalışmalarımıza hazırlamış olduğumuz program dahilinde devam edeceğiz” dedi.
 

Bakmadan Geçme