Belediye çalışmalarından övgüyle bahsetti

MHP Bartın İl Kongresinde konuşan MHP Genel Sekreter Yardımcısı ve İzmir Milletvekili Taner Osmanağaoğlu MHP’nin Bartın’da üretken belediyecilik anlayışını ortaya koyduğunu ifade etti.

Belediye çalışmarından övgüyle bahseden Osmanağaoğlu konuşmasında,  “Ne mutlu ki; yarım asrı aşan şerefli mazisiyle, Türk siyasetinin mihenk taşı haline gelen Milliyetçi Hareket Parti'mizin 14. Büyük Kurultayına sayılı günler kalmıştır. Yurdun dört bir yanında gerçekleştirilen ilçe kongrelerimiz heyecanımıza heyecan katmış, halen devam eden il kongrelerimiz ise geleceğe daha emin adımlarla yürümek için sabırsızlanan Türk milliyetçilerini daha da emin kılmıştır.Açık bir şekilde ifade etmem gerekir ki; Cumhuriyet'imizi ikinci yüzyılında zirveye taşıma kararlılığımızı, doğa harikası coğrafyasıyla huzur aşılayan Bartın'ımızda görmek mutluluk vericidir. 
 

Önümüzdeki yüzyılı Türk asrı yapma kararlılığımızı, emeğin şiirini yerin yüzlerce metre altında yazan insanların yurdu Bartın'ımızda görmek cesaret vericidir. Ülkemizi "İstikrar ve Hizmet için, Uyumlu Yönetimle, Umutlu Geleceğe" taşıma kararlılığının, Milliyetçi Hareket Partisi'nin üretken belediyecilik anlayışının vatandaşlarımızla buluştuğu, yurdumuzun her köşesinde örnek gösterilerek anlatılan hizmetlerin vatandaşlarımıza verildiği Bartın'ımızda görmekmutluluk vericidir." dedi.

Bakmadan Geçme