Başkan Uzun'dan kısa ve net mesaj

Bartın'ın Ulus ilçesinde Belediye Başkanlığı seçimini 3'üncü kez AK Parti Adayı Hasan Hüseyin Uzun kazandı

Bartın’ın Ulus ilçesi heyecan dolu bir seçim sürecine şahitlik etti. 

31 Mart yerel seçimleri sürecinde AK Parti’nin mevcut Belediye Başkan adayı tekrar Hasan Hüseyin Uzun oldu.

CHP’den Sabri Aktaş’ın aday gösterildiği seçimlerde sürpriz ise eski AK Parti İl Genel Meclis Üyesi ve AK Parti İlçe Başkanlığı görevlerinde bulunan Kadir Saraç’ın bağımsız olarak Belediye Başkanlığı yarışında yer alması oldu.

Açılan sandıklardaki sonuçlara göre AK Parti adayı Hasan Hüseyin Uzun en yakın rakibi CHP Adayı Sabri Aktaş’a 600’ün üzerinde fark atarak seçimi kazandı.

Resmi olmayan sonuçlara göre 2 bin 284 oyun kullanıldığı Ulus’ta AK Parti adayı Hasan Hüseyin Uzun  bin 182, CHP Adayı Sabri Aktaş 557, bağımsız aday Kadir Saraç ise 393 oy aldı.

Seçim sonuçlarının ardından haber merkezimize açıklamalarda bulunan Ulus Belediye Başkanı Hasan Hüseyin Uzun, “Ulus bizi sevdi biz Ulus’u sevdik. Bunun başka özeti yok.” Dedi.

Ulus’un birliği kazandı

Ulus’ta doğalgaz başta olmak üzere tüm projelerini hayata geçirmek için gereken titizliği göstereceğini kaydeden Başkan Uzun, “Öncelikle Ulus halkına teşekkür ediyorum. Seçim sonucu ortaya çıkan tablonun özeti şudur ki, Ulus bizi sevdi biz de Ulus’u sevdik. Bunun başka özeti yok Bu seçimde kazanan Ulus oldu. Ulus’un birliği kazandı. Sayın Adalet Bakanımız Yılmaz Tunç ve Milletvekilimiz Yusuf Ziya Aldatmaz’ın destekleriyle Ulus’umuzun çehresini değiştirmeye, Ulus’umuza layık olduğu hizmetleri getirmeye devam edeceğiz. Bu dönem bizler için yeni bir dönem olacak. Bu yeni dönemde Ulus ve Ulus halkı için gecemizi gündüzümüze katmaya devam edeceğiz. En büyük destekçimiz yine kuşkusuz Uluslu hemşehrilerimiz olacak. Birlik ve beraberlik içinde her yeni günümüz Ulus’un yarınları için hizmetle iç içe geçecek. Yeni dönem içerisinde Ulus’umuza kazandıracağımız projelerimiz ve yatırımlarımızda hız kesmeyecek. Tekrardan kıymetli Uluslu hemşehrilerimize verdikleri desteklerden dolayı teşekkürlerimi sunuyorum.” Şeklinde konuştu.
 

Bakmadan Geçme