Başkan Fırıncıoğlu ziyaretlerine devam ediyor

Bartın Belediye Başkanı Hüseyin Fahri Fırıncıoğlu, beraberindeki heyet ile birlikte kent merkezinde esnaf ve vatandaşlarla bir araya geldi. 

Belediye tarafından yürütülen çalışmalar hakkında esnaf ve vatandaşlara bilgi veren Başkan Fırıncıoğlu, esnaf ve vatandaşların talep ve önerilerini dinledi.  

Vatandaş odaklı hizmet anlayışıyla hareket ettiklerini belirten Başkan Fırıncıoğlu, ziyaretleri sonrası yaptığı açıklamada şu ifadeleri kullandı; “Belediye olarak her zaman vatandaşlarımızın yanında olduk. Önceliğimiz hemşehrilerimizin ihtiyaçlarına karşılık verecek projeler üretmek ve bunları hayata geçirmek. Her zaman dediğimiz gibi Bartın’ı vatandaşlarımızla birlikte yöneteceğiz. Kentimize katkı sağlaması amacıyla attığımız her adımda vatandaşlarımızın desteğini arkamızda hissediyoruz. Şehrimizdeki üniversitemiz, sivil toplum kuruluşlarımız, meslek odalarımız, esnaflarımız ve halkımız ile birlikte el ele vererek, Bartın’ımızı hak ettiği noktaya getireceğiz. Bizleri güzel karşılayan, dualarını ve teveccühlerini eksik etmeyen tüm hemşehrilermize şükranlarımı sunuyorum.”

Bakmadan Geçme