Başkan Akdeniz'den Rektör Uzun'a ziyaret

Bartın Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (ESOB) Başkanı Yılmaz Akdeniz ve Sicil Müdürü Sibel Kaymakcı, Bartın Üniversitesi (BARÜ) Rektörü Orhan Uzun'a ziyarette bulundular

 

Bartın Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (ESOB) Başkanı Yılmaz Akdeniz ve Sicil Müdürü Sibel Kaymakcı, Bartın Üniversitesi (BARÜ) Rektörü Orhan Uzun'a ziyarette bulundular.

Bartın Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (ESOB) Başkanı Yılmaz Akdeniz ve Sicil Müdürü Sibel Kaymakcı’nın Bartın Üniversitesi (BARÜ) Rektörü Orhan Uzun'a ziyaretinde gündem Bartın paydasında uygulanabilecek ortak çalışmalar oldu.

ESOB Başkanı Akdeniz ziyarete ilişkin açıklamasında, “Bartın Üniversitesi (BARÜ) Rektörümüz Prof. Dr. Orhan Uzun’u makamında ziyaret ettik.  Sicil Müdürümüz Sibel Kaymakcı’nın da katıldığı ziyarette üniversitemizin çalışmaları hakkında Rektörümüz Prof. Dr. Orhan Uzun hocamızdan bilgiler aldık. Ziyaretimizde ayrıca Bartın Üniversitesi ile Bartın Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği arasında ortaklaşa gerçekleştirebileceğimiz çalışmaları ve projeleri istişare ettik.” dedi.

Başkan Akdeniz Bartın Üniversitesi öğrencilerine stajları için gerekli desteği sağlamaya da her zaman hazır olduklarını ifade ederken, “Bartın Üniversitesinin ilimize sağladığı ekonomik ve kültürel faydalardan dolayı Rektör Hocamıza ve Bartın Üniversitesi ailesine teşekkür ediyoruz. Akademik çalışmalar ve sportif başarılarıyla gurur duyduğumuz Bartın Üniversitemiz ülkemizde olduğu gibi dünyada da adından gururla söz ettiriyor. Odamız olarak üniversitemizle Bartın’ın ortak paydasında projeler gerçekleştirmek istediğimizi bu ziyaretimizde de dile getirdik. İlimizdeki ekonomik değere de büyük katkı sunan Bartın Üniversitemiz için her zaman göreve hazırız.” İfadelerinde bulundu.

Akdeniz ziyaretin anısına Rektör Uzun’a isminin yazılı olduğu özel yapım bakır plaket hediyesi takdiminde bulunurken nazik misafirperverliğinden dolayı da teşekkür etti.
Başkan Akdeniz'den Rektör Uzun'a ziyaret

Bakmadan Geçme