Başkan Adayı Yalçınkaya, Çayırlar'da

CHP Bartın Belediye Başkan adayı Rıza Yalçınkaya, Mahalle buluşmalarına devam ediyor

Başkan Adayı Yalçınkaya, Çayırlar'da
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Rıza Yalçınkaya Çayırlar'da. 

CHP Bartın Belediye Başkan adayı Rıza Yalçınkaya, Mahalle buluşmalarına devam ediyor. 

CHP Bartın Belediye Başkan adayı Rıza Yalçınkaya Mahalle buluşmaları kapsamında dün akşam Çaydüzü Çayırlar Mahallesi sakinleri ile bir araya geldi. 

Başkan Adayı Rıza Yalçınkaya tarafından Çaydüzü Çayırlar Mahallesi Merkez Kıraathanesinde düzenlenen toplantıya CHP Bartın Belediye Meclis Üyesi A. Adayı Şamil Keser, Hayri Güneş, parti temsilcileri ve Mahalle sakinleri katıldı. 

Yoğun bir katılım ile gerçekleşen toplantıda konuşma yapan Yalçınkaya 'Çayırlar mahallesinin kendi başkanlık döneminde altyapı ve üst yapısını Tamamladığını belirterek o zamanlar vermiş olduğunuz desteğin daha fazlasını şimdi istiyorum. Beni 2 kez belediye başkanı, 4 kez Milletvekili yaptınız. Belediye başkanlığım zamanında Bartın'a hizmet noktasında hem mahallenize hemde Bartın genelinde bir çok yeniliğe ve güzelliğe imza attık. Milletvekilliğim zamanında Ankara da bir ağabeyiniz, bir kardeşiniz olarak her zaman hastalıkta ve sağlıkta yanınızda oldum. 

Şimdi sizden tekrar bir ricam var. Birbirimize olan sevgimizi dahada güçlü kılmak ve Bartın ve Çayırlar Mahalesinde ki eksiklerin hızlıca giderilmesi için 31 Mart'ta yapılacak olan seçimde desteklerinizi bekliyorum. 

Çayırlar mahallesinde ne eksik varsa ne talep ediliyorsa hızlı bir şekilde yerine getirmeye söz veriyorum. Yeterki bana güvenin. Ben size güveniyorum. 

Belediyenin parası halkın parasıdır. Halkın parasını halk için harcayacağıma söz veriyorum' dedi. 

Soru cevap şeklinde devam eden toplantı hatıra fotoğrafı çekiminin ardından sona erdi. 

Başkan Adayı Yalçınkaya, Çayırlar'daBaşkan Adayı Yalçınkaya, Çayırlar'daBaşkan Adayı Yalçınkaya, Çayırlar'daBaşkan Adayı Yalçınkaya, Çayırlar'daBaşkan Adayı Yalçınkaya, Çayırlar'daBaşkan Adayı Yalçınkaya, Çayırlar'da

Bakmadan Geçme