Başkan Adayı Günal'dan Aba Medya'ya Ziyaret

İYİ Parti Bartın Belediye Başkanı Adayı Atınç Günal, yerel seçim çalışmaları kapsamında Aba Medya Grubu'nu ziyaret etti

Başkan Adayı Günal'dan Aba Medya'ya Ziyaret. 

İYİ Parti Bartın Belediye Başkanı Adayı Atınç Günal, yerel seçim çalışmaları kapsamında Aba Medya Grubu'nu ziyaret etti.

Başkan adayı Günal'ı Aba Medya Yönetim Kurulu Başkanı Ercan Aydın ve medya çalışanları karşıladı.

Günal, Aba Medya ziyaretinde, 31 Mart 2024 tarihinde gerçekleştirilecek olan yerel seçimlere dair karşılıklı görüş alışverişinde bulunuldu.

Atınç Günal, Aba Medya ailesine projelerini ve vizyonunu aktararak, medya organları aracılığıyla vatandaşlara daha hızlı ve daha etkili bir şekilde ulaşmaya çalışacağını belirterek yazılı, görsel ve işitsel medyanın önemine değindi. 

Ayrıca Günal, Aba Medya'ya yaptığı ziyarette, yerel seçim sürecinde izleyeceği strateji ve halka yönelik mesajları konusunda detaylı bir değerlendirme yaptı. 

Aba Medya Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Ercan aydın ise, Medya Grubu olarak hem yazılı, hem görsel, hem işitsel hemde sosyal medya alanlarında Bartın'a değer katacak her projenin, her adımın destekçisi olacağını belirterek nazik ziyaretleri için İYİ Parti Bartın Belediye Başkanı Atınç Günal'a teşekkür ederek 31 Mart yerel seçim çalışmalarında başarılar diledi. 

Sohbet havasında devam eden ziyaret hatıra fotoğrafı çekiminin ardından sona erdi. 

Bakmadan Geçme