Bartınspor, Ünye maçına hazırlanıyor

Bölgesel Amatör Lig temsilcimiz Bartınspor 16'ncı hafta programında deplasmanda Ünye 1957 Spor'la karşı karşıya gelecek

2023-2024 yılında ilimizi Deplasmanlı Bölgesel Amatör Lig’de temsil eden Bartınspor  12’nci grubun 16’ncı hafta programında deplasmanda Ünye 1957 Spor’la karşı karşıya gelecek. Teknik direktör Muammer Ayvaz yönetiminde maçın hazırlıklarını sürdüren Bartınspor’da hedef galibiyet olacak.

18 Şubat Pazar günü Ordu ilinin Ünye ilçesinde oynanacak karşılaşma saat 14.00’da başlayacak. Karşılaşmayı orta hakem Keman Erol yönetecek.

Bartınspor’da forma gençlerin

Bu sezon şampiyonluk yarışından erken kopmasına karşın gelecek sezon için yatırımlar yapan ve devre arasında kadrosunu genç isimlerle güçlendiren Bartınspor, yerel takımlarda futbol oynayan gençleri de yakından takip ediyor.

Son olarak Bartın Amatör Lig’de mücadele eden Kemerspor U18 takımından Salih Özdağ ve Sercan Adar’ı da kadrosuna dahil eden Bartınspor sezon sonunda gelecek yılın yapılanması için transfer harekatına erken başlayacak.

Bartınspor genç ve dinamik oyuncuları BAL liginde tecrübe sahibi oyuncularla bir araya getirerek yeni sezonda lige şampiyonluk iddiası ile başlayacak.

Yıldırım: “Gençlerimizi kazanmaya devam ediyoruz”

Bartınspor Kulüp Başkanı Murat Yıldırım devre arasında yaptıkları nokta transferlerle ligin ikinci yarısına daha güçlü bir kadroyla başladıklarını ve genç yetenekleri Bartınspor formasıyla buluşturmaya da devam ettiklerini kaydederek, “Bu sezon yeni bir yapılanma içine girdik. Şampiyonluk yarışına değil Bartınspor’un geleceğine yatırım yapmayı tercih ettik. Nitekim kulübümüzün mali yapısını güçlendirdik ve Bartınlı genç yetenekleri Bartınspor formasıyla buluşturduk. Bartın’ın spora ve futbola gönül vermiş başarılı gençlerini Bartınspor formasıyla buluşturmaya devam ediyoruz. Devre arası yaptığımız nokta transferlerle kadromuzu da güçlendirdik. Geçtiğimiz hafta (0-1) kaybettiğimiz Kastamonu Özel İdare karşılaşmasının özellikle ilk yarısında iyi mücadele eden bir Bartınspor izledik. Takımımız her hafta üstüne koymaya devam edecek. Sezon sonuna kadar gençlerimiz çok büyük tecrübeler edinecek. Sezon sonunda da yeni sezonun yapılanması için hızlı bir sürece gireceğiz. Gelecek sezonda gençlerimizle birlikte BAL liginde tecrübeli usta ayakları bir araya getirecek ve şampiyonluk iddiasıyla yolumuza devam edeceğiz. Taraftarlarımız bu sezon için sabır ve anlayış gösterdiler. Onlara çok teşekkür ediyoruz. Gençlerimizi kazanmak ve Bartınspor’u Bartın’ın gençleriyle başarıya taşımak istiyoruz. Bu anlamda kulübümüze destek sunan herkese teşekkür ediyoruz.” Dedi.
 

Bakmadan Geçme