Bartınspor'un son maçı Niksar Belediyespor'la

Deplasmanlı Bölgesel Amatör Lig 12'nci grupta yer alan Bartınspor, ligin son hafta maçlarında Tokat temsilcisi Niksar Belediyespor'u ağırlayacak

Deplasmanlı Bölgesel Amatör Lig 12’nci grupta yer alan Bartınspor’da ligin son haftasında oynanacak olan Niksar Belediyespor maçının ardından gözler Amatör Küme Şampiyonu ile oynanacak baraj maçına çevrilecek.

Sezona geç kalan bir kongre sonrası dönemin İl Genel Meclis Başkanı Kenan Dursun’un başkanlığında start veren Bartınspor, ilk haftalarda aldığı başarısız sonuçlarla şampiyonluk yarışına erken havlu attı.

Kenan Dursun’un ardından Kulüp Başkanlığına Murat Yıldırım’ın geçtiği kulüpte genç ve Bartınlı futbolcular forma terletse de istenilen başarı yakalanamadı.

25 karşılaşmanın 8’inden galibiyetle, 5’inde beraberlikle ve 12’sinde de mağlubiyetle ayrılan Bartınspor attığı 28 gole karşılık kalesinde 36 gol gördü.

Ligdeki son maçını kendi sahasında Tokat temsilcisi Niksar Belediyespor’la oynayacak olan Bartınspor’da gözler bu maçın ardından baraj maçına çevrilecek.

Baraj maçını kayıpsız geçmesi durumunda Bartınspor 2024-2025 sezonunda da ilimizi Deplasmanlı Bölgesel Amatör Lig’de temsil etmeye hak kazanacak.Kongre olacak mı?

Yeni sezonda Murat Yıldırım’ın başkanlık görevine devam edip etmeyeceği henüz belirsizliğini korumaya devam ediyor. Öte yandan Yıldırım’ın göreve devam etmesi halinde yönetimin güçlendirilmesi için olağanüstü kongreye gidilmesine de kesin gözüyle bakılıyor.
 

Bakmadan Geçme