Bartınspor, Kastamonu ekibiyle karşılaşacak

Bartınspor'un BAL ligi ikinci yarı maçları bugün oynanacak Kastamonu Özel İdare Köy Hizmetleri Spor maçı ile başlayacak. Saat 14.00'daki karşılaşma Ömer Tepesi Futbol Sahasında oynanacak

2023-2024 yılında ilimizi Deplasmanlı Bölgesel Amatör Lig’de temsil eden Bartınspor ligin ikinci yarısındaki ilk maçını bugün Kastamonu Özel İdare Köy Hizmetleri Spor ile oynayacak.
Ligin ikinci yarısındaki ilk haftayı Boyabat 1868 Spor’un ligden çekilmesi nedeniyle BAY geçen Bartınspor 3-0 hükmen galip sayıldı.

Grupta 32 puanla 2'nci sırada bulunan Kastamonu Özel İdare Köy Hizmetleri Spor'u ağırlayacak olan Bartınspor’da devre arasında kadroya katılan isimlerin sergileyeceği performans sporseverler tarafından merak ediliyor.

Ligin ilk yarısında aldığı mağlubiyetler ve beraberliklerle şampiyonluk iddiasına erken havlu atan

Bartınspor’un, şampiyonluk yarışını sürdüren Kastamonu Özel İdare Köy Hizmetleri Spor karşısında oynayacağı maç  bugün saat 14.00'da başlayacak.

Ömertepesi Sentetik Futbol Sahasındaki karşılaşmayı  orta hakem Adem Güneş yönetecek. Güneş'in yardımcılıklarını Arif Emre Harmanbaşı ve Murat Demir yapacak. Karşılaşmanın 4'üncü hakemi ise Zeynep Özçelik olacak.

Kastamonu temsilcisi 10 maçta 27 gol attı

Bartınspor’un bugünkü rakibi Kastamonu Özel İdare Köy Hizmetleri Spor geride kalan 14 haftalık periyotta 10 galibiyet, 2 beraberlik ve 2 mağlubiyet aldı.

Grup lideri T. Metal 1963 Spor’la birlikte en çok gol atan takımlardan birisi olan ve 14 maçta rakip ağları 27 kez sarsmayı başaran Kastamonu temsilcisi kalesinde ise 8 gol gördü.

Temsilcimiz Bartınspor ise 14 haftalık periyotta 4 galibiyet 2 beraberlik ve 8 mağlubiyet aldı.

Bartınspor rakip ağlara 13 gol atarken kalesinde 19 gole engel olamadı.

Bakmadan Geçme