Bartın TSO üye ziyaretlerini hızlandırdı

Bartın TSO yönetimi, XL Gıda firma yetkilisi Tolgahan Kocakulak'ı, DFN Unlu Mamuller Gıda firma yetkilisi Gökay Genç'i, Demir GYO firma yetkilisi Furkan Çomran'ı, Unay Mobilya firma yetkilisi Ahmet Unay Aysan'ı, NN Global Gıda firma yetkilisi Fatma Eren Çetinkale'yi yerinde ziyaret etti. 

Bartın TSO üye ziyaretlerini hızlandırdı
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Bartın TSO üye ziyaretlerini hızlandırdıGerçekleştirilen ziyaretlerde, Bartın Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Halil Balık, Meclis Başkanı Hüseyin Çalıkoğlu, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcıları S.Cem Yıldız ve Keramettin Şenkal, Sayman Üye Hasan Ufuk, Yönetim Kurulu Üyeleri; Necati Sandıkçı, Sertaç Şimşek, Yücel Oğullar ve Genel Sekreter Ahmet İncekara yer aldı. 

Ziyaret kapsamında Bartın’ın ekonomisi, iş dünyasının ortak sorunları ve beklentileri hakkında istişare edilerek, odanın gerçekleştirdiği ve takip ettiği çalışmalar hakkında bilgiler verildi. 

Ziyaret sonrasında açıklamalarda bulunan Başkan Balık, üye ziyaretlerinin devam edeceğini ve her zaman üyelerle yakın ilişkiler içinde olacaklarını ifade etti. 

Karşılıklı fikir alışverişi ve ortak çözüm arayışı ile dolu olan ziyaret, önemli bir etkileşim ortamı sağladı.Bartın TSO üye ziyaretlerini hızlandırdıBartın TSO üye ziyaretlerini hızlandırdıBartın TSO üye ziyaretlerini hızlandırdı

Özel Haber

Bakmadan Geçme