Bartın Sağlığına 13 Yeni Hekim Gücü

126. Dönem DHY Atama Kurası kapsamında Bartın'a uzman ve pratisyen hekim takviyesi yapıldı.

AK Parti Bartın Milletvekili Yusuf Ziya Aldatmaz, 126. Dönem Devlet Hizmeti Yükümlülüğü (DHY) Atama Kurası kapsamında Bartın’a yapılacak hekim atamalarına ilişkin yazılı bir basın açıklaması yayımladı. Aldatmaz, sağlık hizmetlerinin güçlendirilmesi adına çalışmaların kararlılıkla sürdüğünü vurguladı.

Açıklamaya göre, DHY Atama Kurası ile Bartın’a toplam 13 hekim görevlendirilecek. Bu kapsamda 1 Göz Hastalıkları Uzmanı, 1 İç Hastalıkları (Dahiliye) Uzmanı, 1 Aile Hekimliği Uzmanı, 1 Acil Tıp Uzmanı ve 9 Pratisyen Hekim il genelinde görev yapacak.

Milletvekili Aldatmaz, atanacak hekimlerin Bartın’daki sağlık hizmetlerinin niteliğini ve erişilebilirliğini artıracağına inandığını belirterek, “Göreve başlayacak hekimlerimizin ilimize ve hemşehrilerimize hayırlı olmasını diliyorum” ifadelerini kullandı.

Sağlık alanındaki yatırımların ve insan kaynağı desteğinin artarak devam edeceğini kaydeden Aldatmaz, vatandaşların her alanda daha kaliteli sağlık hizmeti alabilmesi için çalışmaların süreceğini sözlerine ekledi.

şunu diyen bir yazı 'Yeni Doktorlarımız Bartın'ımıza imıza Hayırlı Uğurlu Olsun! Bartın 'imıza 126. Dönem DHY Atama Kurasında; 1 Göz Hastalıkları Uzmanı 1 İç Hastalıkları Uzmanı 1 Aile Hekimliği Uzmanı 1 Acil Tıp Uzmanı 9 Pratisyen Hekim Olmak Üzere Toplam 13 Hekim Atanacaktır. カッキにマ、 D秒た場 1i 三主量 警組 อา C+ Yusuf ZiyaA ZiyaAldatmaz ldatmax AKParti arti BartunMilletvekili' görseli olabilir

Bakmadan Geçme