Bartın'ın otopark sorunu son bulacak mı?

27 gündem maddesiyle bir araya gelen Bartın Belediye Meclisinde Bartın'a katlı otopark yapılması için yer tahsisi talebi ile ilgili girişimde bulunulması talebi kabul edildi. 

Bartın Belediye Meclisi Ekim Ayı toplantısı 27 gündem maddesi ile gerçekleştirildi. Bartın için önemli konuların görüşüldüğü ve kararların alındığı mecliste Bartın’ın otopark sorununu uzun vadede bitirecek bir maddede de yer aldı. 

Geçtiğimiz Eylül Ayı Belediye Meclisinde İmar ve Bayındırlık Komisyonuna havale edilen Katlı otopark yapılması için yer tahsisi talebi ilgili girişimlerde bulunulması talebi Ekim Ayı Meclisinde yeniden gündeme geldi. 

Bartın’ın otopark ihtiyacını karışlayacak talep kabul edildi. Buna göre Bartın’a katlı otopark yapılaması için yer tahsisi ile ilgili girişimlerde bulunulacak. 

Bartın’da uzun yıllardır konuşulan katlı otopark projesine kent merkezindeki otopark sorununun çözülmesi noktasında kesin bir gözle bakılıyor. 
 

Yorumlar 2
Erkan 07 Ekim 2023 06:00

Katlı otopark mükemmel olur. Bartın'da otopark sorunu var, belediye bunu yapar fakat sorun şu, Otopark daha yapılmadan kime kiraya verileceği bile belli olur. Yapacaksanız Bartın için bir hizmet onu ücretsiz yapın lütfen, parkı birilerine hediye edecekseniz hiç baslamayin yeteri kadar halkı seven otoparkcimiz var

Önder 07 Ekim 2023 02:43

AVM yok katlı otopark yok 3 ,5 zengin para kazanacak diye bir adım ileri gidemedik canım memleketim yanlış yönetildi umarım seçim de gerçek ten Bartın için çalışan bir başkan gelirde şaha kalkarız yoksaki ayne yerde saymaya devam

Bakmadan Geçme