• Haberler
  • Bartın
  • Bartın ESOB Başkanı Akdeniz Defterdarlık heyetini ağırladı

Bartın ESOB Başkanı Akdeniz Defterdarlık heyetini ağırladı

Bartın Defterdarı Mecit Özdemir ve beraberindeki heyet Vergi Haftası kapsamında Bartın Esnaf ve Sanatkarlar  Odaları Birliğine ziyarette bulundu

Vergi haftası sebebiyle Bartın Deftardarı Mecit Özdemir, Vergi Dairesi Müdürü Bayram Usoğlu, Muhasebe Müdürü Sadık Yurtsever, Gelir Müdür V. Doğan Aydoğan Personel Müdür V. Emre Ankut tarafından Bartın Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliğine ziyarette bulundular.

Birlik Başkanı Yılmaz Akdeniz tarafından ağırlanan heyet Vergi Haftası hakkında bilgilendirmelerde bulunurken Defterdar Özdemir’ de meslek odaları ve mükelleflere gerçekleştirdikleri ziyaretlerde talep ve sorunları da yerinde dinlediklerini ifade etti.

Defterdar Özdemir devletlerin; güvenlik, adalet, sağlık, eğitim, yol, su, enerji gibi ortak ihtiyaçların karşılanması için kullandığı en güçlü kaynaklar vergiler olduğuna dikkat çekerken kamuoyunda sağlıklı bir vergi bilincinin oluşturulmasının da önemine değindi.

Bartın Esnaf ve Sanatkarlar  Odaları Birliği Başkanı Akdeniz ise ekonomik kalkınma ve gelişimin vergi bilinci yüksek toplumlarda daha da öne çıktığını, ülkemizde özellikle son yıllarda mükelleflerin işini kolaylaştıran uygulamaların memnuniyet verici olduğunu belirtti.

Ziyaretlerinden dolayı heyete teşekkür eden Birlik Başkanı Akdeniz günün anısına ve Bartın Defterdarı Özdemir’e isminin yazılı olduğu özel yapım bakır tabak hediye etti.
 

Bakmadan Geçme