Bartın'da son ders zili çaldı

Bartın'da eğitim öğretime ara..

Bartın'da son ders zili çaldı, 2022-2023 eğitim öğretim yılı sona erdi. 

12 Eylül 2022'de başlayan 2022-2023 eğitim öğretim yılı tüm Türkiye'de olduğu gibi Bartın'da da sin ders zilinin çalmasıyla sona erdi. 

Okul öncesi, ilkokul, ortaokul ve lise düzeyinde eğitim gören öğrenciler karne heyecanını yaşadı. Eğitim-öğretim bitmesiyle öğrencilerin yaz tatili başladı. 

Çoğu öğrenci tatil heyecanı yaşarken özellikle lise son sınıf öğrencilerini Üniversite sınavı heyecanı sardı. 

Öğrencilerin karne heyecanına ortak oldular

Bartın Valisi Dr. Nurtaç Arslan da öğrencilerin karne heyecanına ortak oldu. 

Vali Arslan, 2022-2023 Eğitim-Öğretim yılının sona ermesi dolayısıyla Gazi İlk ve Ortaokulunda düzenlenen karne dağıtım törenine katıldı.Yıl boyunca gösterdikleri gayret ve çalışmalardan dolayı öğrencileri tebrik eden ve protokolün diğer üyeleri ile birlikte karnelerini veren Vali Arslan, öğrencilerin iyi bir eğitim alması için fedakârca çalışan idareci, öğretmen ve velilere teşekkür ederek verimli bir yaz tatili geçirmelerini diledi.

Öğrencilerin karne heyecanına ortak olan bir diğer isim ise Bartın Belediye Başkanı Hüseyin Fahri Fırıncıoğlu oldu. Başkan Fırıncıoğlu Gazi İlköğretim Okulu’nda düzenlenen karne törenine katıldı. Öğrencilerle birlikte mezuniyet pastasını kesen Başkan Fırıncıoğlu öğrencilere bir sonraki eğitim hayatlarında başarılar diledi. 

 

Bakmadan Geçme