Bartın'da Ramazan Çelik rüzgarı esecek

Bu yıl 1'incisi düzenlenen Büyükkızılkum 1. Geleneksel Kum Zambağı Festivalinde sevilen sanatçı Ramazan Çelik sahne alacak

Kumda bir zambak, doğada bir festival sloganıyla Bartın'ın eşsiz sahillerinden Büyükkızılkum’da düzenlenen Büyükkızılkum 1. Geleneksel Kum Zambağı Festivali 22 Ağustos Cuma günü başladı.

Festivalde konserler, plaj sporları, kamp aktiviteleri ve yöresel ürün stantları ziyaretçileri bekliyor.

3 gün sürecek festival bugün 2’nci gün etkinlikleriyle devam edecek. 

Kamp ve spor etkinliklerinin gerçekleşeceği festivalde saatler 18.00’i gösterdiğinde kamp açılış programı yapılacak.

Protokol konuşmalarının ardından gece saatlerine kadar konser etkinlikleri düzenlenecek.

Festivalin 24 Ağustos tarihindeki 3’üncü gününde ise saatler 17.00’yi gösterdiğinde bölgemizin sevilen sanatçılarından biri olan Ramazan Çelik sahne alacak.

Ramazan Çelik konseri ile heyecanın zirveye ulaşacağı festivalin Bartın’ın yanı sıra çevre illerden de çok sayıda ziyaretçiye ev sahipliği yapması bekleniyor.

Festivalin 25 Ağustos tarihindeki 4’üncü ve son gününde ise gönüllülerle birlikte sahilde temizlik yapılacak.
 

Bakmadan Geçme