Bartın'da İstiklal Marşı'nı Anma Programı

Hasan Sabri Çavuşoğlu Fen Lisesi'nde düzenlenen etkinlikte öğrenciler ve öğretmenler günün anlam ve önemine uygun gösteriler sundu, protokol üyeleri dereceye giren öğrencilere ödüllerini verdi.

Bartın İl Milli Eğitim Müdürlüğü organizasyonunda, Hasan Sabri Çavuşoğlu Fen Lisesi öğretmen ve öğrencileri tarafından 12 Mart İstiklal Marşı’nın Kabulü ve Mehmet Akif Ersoy’u Anma Günü programı düzenlendi.

Programa Bartın Valisi Dr. Nurtaç Arslan, il protokol üyeleri ile çok sayıda öğretmen ve öğrenci katıldı.

Program, saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başladı. Günün anlam ve önemine ilişkin yapılan konuşmaların ardından düzenlenen yarışmalarda dereceye giren öğrencilere ödülleri Vali Arslan ve protokol üyeleri tarafından takdim edildi.

Fotoğraf açıklaması yok.

Öğretmen ve öğrencilerin hazırladığı “Mehmet Akif Ersoy ve 12 Mart İstiklal Marşı’nın Kabulü” oratoryo gösterisiyle program sona erdi. Vali Arslan, programın hazırlanmasında emeği geçen öğretmen ve öğrencileri tebrik ederek, İstiklal Marşı’nın şairi Mehmet Akif Ersoy’u rahmet ve minnetle andı.

yazı görseli olabilir

Etkinlik, öğrencilerde milli bilinç ve tarih bilincinin pekiştirilmesine önemli katkı sağladı.

Özel Haber

Bakmadan Geçme