Bartın'da acı listede

Bartın'da acı listede

Bayram tatilinde yaşanan kazalarda 48 kişi hayatını kaybetti.

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya tarafından acı bilanço açıklandı.

Bayram tatilinin ilk 6 gününde meydana gelen trafik kazalarında hayatlarını kaybeden vatandaşların sayısı 48'e yükseldi.

Meydana gelen kazalarda 6 bin 184 vatandaş ise yaralandı.  

İçişleri Bakanı Yerlikaya yaptığı açıklamada sürücülere uyarıda bulunarak, "Lütfen aşırı hız yapmayalım. Araçlarımızda da otobüslerde de emniyet kemeri takmayı ihmal etmeyelim. Trafik kurallarına uyalım." Dedi.

Bakan Yerlikaya ayrıca, "Bayram tatili boyunca Trafik Polislerimiz ve Jandarma Trafiğimiz, denetimlerine 24 saat esasına göre devam ediyor." İfadelerinde bulundu.

Bartın'da acı tabloya eklendi

Bayram tatilinde ölümlü kazaların yaşandığı illere Bartın'da eklendi.

Bartın’da meydana gelen kazada motosiklet sürücüsü hayatını kaybetti

Kaza Bartın - Karabük karayolunun Çaydüzü mahallesi mevkiinde meydana geldi.

Bartın kent merkezi istikametine seyir halinde olan 33 EDD 07 plakalı motosiklet sürücüsü Ömer Özyapı, direksiyon hakimiyetini kaybederek kaldırıma çarptı.

Çarpmanın ardından kontrolünü tamamen yitiren ve devrilen motosikletin sürücüsü Ömer Özyapı metrelerce sürüklenerek ağır şekilde yaralandı.

Kazayı gören vatandaşların ihbarı üzerine bölgeye 112 ekipleri sevk edildi. 

Ambulansa alınan ve ilk müdahalesinin ardından hastaneye kaldırılan Özyapı yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı.

Özyapı’nın 24 yaşında olduğu ve motokurye olarak çalıştığı öğrenildi.

Bölgede esnaflık yapan Ertan Bakır aynı noktada sürekli kazaların yaşandığını dile getirerek gerekli önlemlerin alınması için çağrıda bulundu.

Bakmadan Geçme