BAKKA'dan imalat sanayine 5 milyon TL destek

BAKKA tarafından Bartın, Zonguldak ve Karabük'teki KOBİ statüsündeki işletmeler, Ticaret ve Sanayi Odaları, OSB Müdürlükleri, KSS Müdürlükleri, Esnaf ve Sanatkarlar Odaları ve Birlikleri ile Teknokent Müdürlüklerine 5 milyon TL destek sağlaycak.

BAKKA'dan imalat sanayine 5 milyon TL destek
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Batı Karadeniz Kalkınma Ajansı tarafından ilan edilen Yönetim Danışmanlığı Teknik Destek Programı ile Bartın, Zonguldak ve Karabük illerinde yerleşik imalat sanayi işletmelerinin yenilikçilik ve rekabetçilik kapasitesinin artırılmasına yönelik mentorluk/danışmanlık desteği sağlanacak. Toplam bütçesi 5 milyon TL olan program kapsamında verilecek destekler ile KOBİ’lerin rekabet güçlerinin geliştirilmesi hedefleniyor.

KOBİ’lerin dijital, teknolojik, yeşil dönüşüm faaliyetleri ve ihracat kapasitelerinin geliştirilmesine yönelik ilan edilen programa başvurular, bugün itibariyle Kalkınma Ajansları Yönetim Sistemi (KAYS) üzerinden alınmaya başlandı.

Programa imalat sanayinde faaliyet gösteren KOBİ statüsündeki işletmeler, Ticaret ve Sanayi Odaları, OSB Müdürlükleri, KSS Müdürlükleri, Esnaf ve Sanatkarlar Odaları ve Birlikleri ile Teknokent Müdürlükleri başvuru yapabilecek.

Bakmadan Geçme