Bakan Tunç'tan Arslan ailesine başsağlığı mesajı

Adalet Bakanı Yılmaz Tunç, AK Parti İl Başkanı Yaşar Arslan’ı acı gününde yalnız bırakmadı. Zonguldak’ta acı haberi alan Arslan ve ailesini ziyaret eden Bakan Tunç, Arslan ailesine başsağlığı dileklerinde bulundu.

Zonguldak'ın Devrek ilçesi Çaydeğirmeni Beldesinde kullandığı motosikletin otomobille çarpışması sonucunda meydana gelen trafik kazasında ağır yaralan, kaldırıldığı Zonguldak Eğitim ve Araştırma Hastanesinde yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybeden Muhammed Ali Arslan’ın ailesi için Bakan Tunç başsağlığı dileğinde bulundu.

Gece saatlerinde acı haberi alan AK Parti Bartın İl Başkanı Yaşar Arslan ve ailesini Zonguldak’ta ziyaret ederek başsağlığı dileğinde bulunan ve Arslan ailesinin acısını paylaşan Bakan Tunç yayınladığı mesajda ise, “AK Parti Bartın İl Başkanımız Sayın Yaşar ARSLAN'ın oğlu Muhammet ARSLAN'ı elim bir trafik kazasında kaybetmenin derin üzüntüsünü yaşıyoruz. Muhammet kardeşimize Allah'tan rahmet, Başkanımıza,Arslan ailesine ve tüm sevenlerine sabır ve başsağlığı diliyorum. Mekanı Cennet olsun” ifadelerine yer verdi.

Bakan Tunç ayrıca vefat eden Muhammet Ali Arslan’la tokalaşırken çekilmiş fotoğrafını sosyal medya hesaplarından paylaştı.

Bakmadan Geçme