CHP heyetinden Bakan Tunç'a karşılama

Heyecan dolu tarihi günün kayıtlara geçen sıcak anları

TOKİ kura çekiliş töreni ile birlikte bir dizi program için Bartın’a gelen Adalet Bakanı Yılmaz Tunç’u Şoförler Odası Kongresinde Belediye Başkanı Rıza Yalçınkaya, CHP İl Başkanı İsmail Cem Akyol, Merkez İlçe Başkanı Zeki Şahin ve Belediye Başkan Yardımcısı Şamil Keser karşıladı…


Kurasıyla, kongresiyle Bartın için heyecan dolu tarihi bir gün geride kaldı.


TOKİ tarafından inşa edilecek 1620 konutun hak sahiplerinin belirlenmesi için kura töreni Bartın Üniversitesinde gerçekleştirildi.


Bartın’da ev sahibi olma hayali kuran binlerce kişinin gözü ve kulağı Adalet Bakanı Yılmaz Tunç’un da katılım sağladığı törendeydi.


Salonun tamamının dolduğu kura töreni sosyal medya üzerinden yapılan yayınlardan da heyecanla takip edildi.


Sosyal tesislerde seçim heyecanı yaşandı


Kentte heyecanın üst noktada olduğu bir diğer nokta ise Bartın Belediyesi Sosyal Tesisleri oldu.


Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası Kongresinde tarafların haftalar-günler süren yoğun çalışmaları sonucu iki liste ile seçime gidildi.


Kongreye Adalet Bakanı Yılmaz Tunç’ta katılım sağladı.


Bakan Tunç’u kongrenin gerçekleştirildiği salonun dışında Belediye Başkanı Rıza Yalçınkaya, CHP İl Başkanı İsmail Cem Akyol, Merkez İlçe Başkanı Zeki Şahin, Belediye Başkan Yardımcısı Şamil Keser, Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası Başkanı Özcan Uzun karşılayan isimler arasındaydı.


Bakan Tunç burada CHP İl Başkanı İsmail Cem Akyol’a eski Ticaret Bakanı olan amcasının vefatı nedeniyle bir kez daha başsağlığı dileğinde bulundu.


Sosyal tesislerin girişinde Bakan Tunç ve Belediye Başkanı Yalçınkaya arasındaki Bartınspor sohbeti de günün sıcak ve dikkat çeken teması olarak kayıtlara geçti.

Bakmadan Geçme