Bahar ayını işaret etti

AK Parti Bartın Milletvekili Yusuf Ziya Aldatmaz konuğu olduğu Ercan Aydın ile ER Meydanı Programında, teslim edilmeyen TOKİ konutlarına ilişkin açıklamalarda bulundu. Milletvekili Aldatmaz, TOKİ konutları için bahar ayını işaret etti. 

Bartın Televizyonu Facebook Sayfasında yayınlanan Ercan Aydın ile ER Meydanı programının bu haftaki konuğu AK Parti Bartın Milletvekili Yusuf Ziya Aldatmaz oldu. Ercan Aydın’ın sorularını yanıtlayan Milletvekili Aldatmaz, son zamanlarda kamuoyunda geniş yer bulan TOKİ konutlarına ilişkin soruları da yanıtladı. 

Milletvekili Aldatmaz, 154 TOKİ konutu binasının yapımının bittiğini fakat kanalizasyon de doğalgaz sorunun olduğunu ifade ederek; 154 konut bitmiş durumda. Binalarımızda kanalizasyon ve su sorunumuz var. Bir de yoldan kaynaklanan doğalgazın oraya ulaşma sorunu var. Bunları da çözmeye çalışıyoruz. Biz de insanlarımızın mağduriyetini anlıyoruz.  İnşallah bu insanlarımızı orada en kısa zamanda oturtur bugün de söyledim. Baharda orada olmaları için elimizden gelen çalışmayı yapıyoruz. Belediyemizle, TOKİ Başkanlığıyla, Valiliğimizle koordineli şekilde Bartın tüm imkanlarını kullanarak TOKİ'nin altyapı sorunlarını da bir an önce çözeceğiz. Dallıca Köy muhtarı, Dallıca köyü halkımız paket arıtmayı istemiyor. Topluca’ da ki belediyeye ait atık arıtma tesisine getirmesini istiyor. İnşallah onunla ilgili Belediyemiz teknik çalışmayı yaptı. TOKİ'den bir ödenek aktararak belediyeyle bu sorunu çözeceğiz.” Dedi. 


 

Yorumlar 1
Sa 16 Ocak 2024 15:24

Bahara diyor acaba ilk baharami son baharami bilemedim

Bakmadan Geçme