Toplantı yapıldı

Vali Nurtaç Arslan Başkanlığında Genişletilmiş İl Güvenlik ve Asayiş Koordinasyon Merkezi yılbaşı tedbirleri gündemiyle toplandı.

Vali Nurtaç Arslan Başkanlığında Genişletilmiş İl Güvenlik ve Asayiş Koordinasyon Merkezi yılbaşı tedbirleri gündemiyle toplandı.

Valilik 15 Temmuz Şehitleri Toplantı Salonunda gerçekleştirilen toplantıya Garnizon Komutanı, Belediye Başkanı, Vali Yardımcıları, Bartın Üniversitesi Rektör Yardımcısı, İlçe Kaymakamları, İl Jandarma Komutanı, İl Emniyet Müdürü, Sahil Güvenlik Batı Karadeniz Grup Komutanı ile ilgili kurum amirleri ve STK temsilcileri katıldı.

İl Emniyet Müdürlüğü ve İl Jandarma Komutanlığı tarafından yapılan bilgilendirme sunumlarının ardından yılbaşı gecesinin ilimiz genelinde huzur ve güven ortamı içerisinde geçmesi amacıyla alınan ve alınması planlanan tedbirler detaylı şekilde değerlendirildi. Kamu düzeninin korunması, vatandaşlarımızın can ve mal güvenliğinin sağlanması, olası risklerin önlenmesi ve şehirler arası/şehir içi yollarda oluşabilecek yoğunluğa karşı trafik akışının düzenli şekilde yürütülmesine yönelik hazırlıklar toplantının ana gündemini oluşturdu.

Toplantıda değerlendirmelerde bulunan Vali Arslan, kamu düzeninin ve toplumsal huzurun korunmasının önemli bir sorumluluk olduğuna vurgu yaparak 'Devletimizin tüm kurumlarıyla önceliğimiz, vatandaşlarımızın huzur ve güven içinde yaşamlarını sürdürebilmesidir. Yılbaşı gecesinde de bu sorumluluk bilinciyle hareketle ilimiz genelinde alınan tedbirleri titizlikle uyguluyor olacağız. Tüm birimlerimiz koordinasyon içerisinde sahada görev başında olacak, muhtemel olumsuzluklara karşı hızlı ve etkin şekilde müdahale edilecektir. Bartınlı hemşehrilerimizin yeni yılı güvenli bir ortamda karşılaması için gerekli tüm hazırlıklar tamamlanmıştır. Bu vesileyle şimdiden tüm hemşehrilerimin 2026 yılını en içten duygularımla kutluyor, yeni yılın ilimize, ülkemize ve tüm insanlığa sağlık, mutluluk ve esenlik getirmesini temenni ediyorum.' ifadelerini kullandı.

Özel Haber

Bakmadan Geçme