Sorun ve talepler sahada tespit ediliyor

Kamu Müteahhitleri ve İş İnsanları Derneği (KAMİAD) Genel Başkanı Ali Adıgüzel ve beraberindeki heyet, ABA Medya'yı ziyaret etti.

Kamu Müteahhitleri ve İş İnsanları Derneği (KAMİAD) Genel Başkanı Ali Adıgüzel ve beraberindeki heyet, ABA Medya'yı ziyaret etti.

Ziyarete ABA Medya Yönetim Kurulu Başkanı, aynı zamanda KAMİAD'ın Yönetim Kurulu Üyesi olan ve Bartın İl Temsilciliği görevini yürüten Ercan Aydın ile görüşen Adıgüzel sektördeki sorunları yerinde tespit etmek, üye ve sektör temsilcilerinin sorunlarını yerinde dinlemek üzere şehir buluşmaları gerçekleştirdiklerini söyledi.

Kamu müteadditlerinin ülkenin mimarı konumunda olduklarını ifade eden Adıgüzel, sektörün hem sorunlarının çözümü, hem de daha disiplinli hale gelmesi için yürüttükleri çalışmaların yoğun şekilde sürdüğünü kaydetti.

Kamu Müteahhitlerinin sorun ve taleplerinin çözümü için hummalı bir çalışma yürüttüklerini de kaydeden Adıgüzel, yüklenici mesleğinin saygın bir kimlik kazanması, işini iyi yapanın ödüllendirildiği, kötü yapanın ise ayrıştırıldığı adil bir sistemin kurulması, genç müteahhit ve girişimcilere daha fazla fırsat verilmesi ve kamu ile özel sektör arasında güçlü ve kalıcı köprü kurulması çalışmalarının derneğin önümüzdeki süreçte öncelikli hedefleri arasında bulunduğunu da sözlerine ekledi.

Aydın'da Kamu Müteahhitleri ve İş İnsanları Derneği yöneticilerine ziyaretleri için teşekkür etti.
Ziyarette Aydın tarafından Adıgüzel'e tel sarma işlemeli tablo hediye etti.

Özel Haber

Bakmadan Geçme