Sahaya indiler
Bartın İl Emniyet Müdürlüğü ve Bartın İl Jandarma Komutanlığı koordinesinde kent genelinde gerçekleştirilen saha çalışmalarında aranan şahıslar yakalandı, trafik denetimleri yapıldı, uyuşturucu madde ve silah ele geçirildi.
Bartın İl Emniyet Müdürlüğü ve Bartın İl Jandarma Komutanlığı ekipleri 1-15 Nisan tarihlerinde saha çalışması gerçekleştirdi.
Çalışmalarda hapis cezası nedeniyle aranan 10 şahıs, ifade için aranan ise 13 şahıs yakalandı.
41 şahsın ehliyetine el konuldu
Denetimlerin gerçekleştiği tarihlerde 250 uygulama noktasında 17 bin 276 araç ve 9 bin 379 kişi denetlendi.
1913 araç sürücüsüne trafik kuralı ihlalinden cezai işlem uygulanırken, 67 araç trafikten men edildi, 41 şahsın ise ehliyetine el konuldu.
302 okul çevresi, 91 metruk bina, 225 umuma açık yer kontrol edilirken, bu alanlarda 1211 şahıs sorgulandı, 206 okul servisinde ise denetim gerçekleştirildi.
2 haftada 6 operasyon düzenlendi
1-15 Nisan tarihleri arasında 12 olay meydana geldi, 6 operasyon gerçekleştirildi, 5 kişi için gözaltı kararı verilirken, toplamda 7 şahıs için adli kontrol tedbiri uygulandı.
Çalışmaların yapıldığı süreçte 3 adet tabanca, 3 adet yivli ve yivsiz tüfek, 1 adet kurusıkı tabanca ele geçirildi.
56,23 gram bonzai, 14,52 gram metamfetamin, 52 adet sentetik ecza, 6 adet ectasy, 3 adet uyuşturucu kullanım aparatı, 1 adet uyuşturucu öğütme aparatı ele geçirildi.