Özcan Uzun'dan Mehmet Yiğiner'e Tebrik
Bartın Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası Başkanı Özcan Uzun, TESK Genel Başkanlığı'na seçilen Mehmet Yiğiner'i tebrik ederek yeni görevinde başarı diledi.
Bartın Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası Başkanı Özcan Uzun, 30 Eylül 2026 tarihinde gerçekleştirilen Türkiye Esnaf ve Sanatkrları Konfederasyonu Genel Kurulu'nda tek aday olarak yapılan seçim sonucunda Türkiye Esnaf ve Sanatkrları Konfederasyonu Genel Başkanlığı'na seçilen Mehmet Yiğiner'i tebrik etti.
Mehmet Yiğiner'in yeni görevinin ülke ve tüm esnaf ve sanatkr camiası için hayırlı olmasını dileyen Uzun, Yiğiner'in bugüne kadar esnaf teşkilatının sorunlarına gösterdiği yakın ilgi, çözüm odaklı yaklaşım ve güçlü iletişiminin, TESK Genel Başkanlığı döneminde de devam edeceğine inandığını ifade etti.
Özcan Uzun açıklamasında özellikle şoför esnafının yaşadığı sorunların çözümü, sektörün ihtiyaçlarının ilgili mercilere aktarılması ve esnafın hak ve menfaatlerinin korunması konusunda yeni dönemde önemli çalışmalar yapılmasını beklediklerini belirtti.
Bartın Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası olarak Mehmet Yiğiner'e yeni görevinde başarılar dileyen Uzun, ülkenin dört bir yanında alın teriyle ekmeğini kazanan esnaf ve sanatkrlar adına hayırlı ve başarılı bir çalışma dönemi temennisinde bulundu.
Uzun ayrıca Mehmet Yiğiner'in Bartın Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası'na gerçekleştirdiği nazik ziyaretin yanı sıra bugüne kadar oda ve şoför esnafına gösterdiği ilgi ve destekleri için teşekkür etti.