MHRS'de Yeni Dönem

Ebeveynler Çocukları İçin Randevu Alabilecek

Sağlık hizmetlerinde vatandaşların işini kolaylaştıracak yeni bir uygulama hayata geçirildi. Artık e-Nabız üzerinden karşılıklı onay veren ebeveynler, 18 yaşından küçük çocukları için kendi Merkezi Hekim Randevu Sistemi (MHRS) hesapları üzerinden randevu oluşturabilecek.

Bartın Devlet Hastanesi'nden yapılan bilgilendirmeye göre, uygulamadan yararlanmak için ebeveynlerin MHRS'ye giriş yaptıktan sonra ana sayfanın sağ üst köşesinde yer alan 'Yetkili Olduklarım' ikonuna tıklamaları yeterli olacak. Böylece çocukların sağlık randevuları hızlı ve pratik bir şekilde alınabilecek.

Yetkililer, sistemin özellikle yoğun polikliniklerde ebeveynler için büyük kolaylık sağlayacağını belirterek, vatandaşların e-Nabız ve MHRS hesaplarını aktif şekilde kullanmalarını tavsiye etti.

Özel Haber

Bakmadan Geçme