İki isimde 2028'i işaret etti

Milletvekili Aldatmaz ve İl Başkanı Arslan'dan 2028 işareti

AK Parti Bartın İl Başkanlığı tarafından düzenlenen Genişletilmiş İl Danışma Meclis Toplantısı, 'Teşkilat Vefa Buluşma' sloganıyla gerçekleşirken programda yapılan konuşmalarda ortak nişan 2028'de gerçekleşecek Cumhurbaşkanlığı seçimleri oldu.

Bartın Grand Astra Otel'de düzenlenen programda ilk olarak AK Parti Bartın İl Başkanı Yaşar Arslan kürsüye geldi.

2028 yolunda gece gündüz demeden…

İl Başkanı Arslan pusuda bekleyenlere asla fırsat vermeyeceklerini belirterek, 'AK Parti 14 Ağustos 2001'de siyaset hayatına başladı. Bizzat milletin kurmuş olduğu bir parti. Sayın Cumhurbaşkanımız o dönemlerde İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı. Kimsenin ihtimal vermediği bir zaman diliminde olağanüstü bir teşkilat çalışmasıyla İstanbul'da bugünkü Refah Partisi'nden adayımızdı ve belediye başkanlığını kazandı. Çok kısa zamanda İstanbul'a çok büyük hizmetler yaptı. Çöp yığınlarından başlayıp su sorunlarına kadar çok süratle halletti. Ancak bu birilerinin gözüne battı haksız ve hukuksuz bir şekilde Milli Eğitim'den onaylı bir şiiri okudu diye maalesef Sayın Cumhurbaşkanımızı yasaklı yaptılar. Ama milletimizin vicdanında yasaklı yapamadılar. Muhtar bile olamaz dediler. Ama hamdolsun milletimizin sinesinden çıkmış Sayın Recep Tayyip Erdoğan milletimizin desteğiyle, teveccühüyle ve teşkilatlarımızın da gücüyle 24 yıldan bugüne kadar gerek Bartın'ımıza, gerek ülkemize gerekse gönül coğrafyamızda, dünyanın bir çok yerinde tüm medeniyet değerlerimize sahip çıkarak şaheser yatırımlara imza attı. Bugün Sayın Cumhurbaşkanımızın teşkilatlara daha çok ihtiyacı var. O yüzden bizim de daha çok çalışmaya ihtiyacımız var. Biz de bugüne kadar bütün gayretlerimizle, dava bilinciyle bu süreçleri getirmeye çalışacağız. Rabbim ömür verirse, gece gündüz demeden, evimizden işimizden feragat ederek bu süreçleri götüreceğiz. Bunun için çalışacağız. Yoksa 24 yıldan beri beri elde ettiğimiz kazanımlar Allah muhafaza bir sendelersek pusuda yatmış bir sürü bekleyenler var. İnşallah onlara fırsat vermeyeceğiz. 2028'e giden yolda inşallah biz tekrar Cumhurbaşkanımızı seçeceğiz. 2028 yolunda gece gündüz demeden, 7/24 çalışacağız.' Dedi.

2028'e giden yolda…

Daha sonra kürsüye gelen AK Parti Bartın Milletvekili Yusuf Ziya Aldatmaz'da konuşmasında 2028'e dikkat çekerek, 'Çok değerli dava arkadaşlarım. Sayın Adalet Bakanımız 24 yılda geldiğimiz süreci anlattı. Bende ondan aldığım bu bayrağı, daha yukarıya taşıyabilmek için teşşkilatlarımızla beraber, Sayın Cumhurbaşkanımızdan aldığımız güçle beraber sizlere hizmet edebilmek için gece gündüz çalışıyorum. Çalışmaya da devam edeceğim. Çünkü ben Bartın'ı seviyorum, sizleri seviyorum. Tabi bu süreçte tüm gücümüzü Cumurbaşkanımızdan alıyoruz. Sayın Cumhurbaşkanımızın bir dönem daha seçilebilmesi için 2028'e giden yolda birlik beraberliğimizi koruyup güçlenmemiz ve tekrar bu seçimi kazanabilmemiz için teşkilatlarımızın birlik ve beraberliğine ihtiyacımız var. Bu toplantının bundan sonraki süreçteki yolumuzda bize büyük destek sağlayacağımıza inanıyorum. Hepinizi saygıyla sevgiyle selamlıyorum.' Şeklinde konuştu.

Özel Haber

Bakmadan Geçme