Elanur Akkuş'tan Bronz Madalya!

Kastamonu'da 14 ilden 500 sporcunun katılımıyla düzenlenen turnuvada mücadele eden genç sporcu Elanur Akkuş, minikler kategorisinde üçüncülük elde etti.

Bartınlı genç sporcu Elanur Akkuş, taekwondoda elde ettiği dereceyle kentin gururu oldu. 29-30 Ağustos tarihlerinde Kastamonu'da gerçekleştirilen Şevval Ceren Bilir İller Arası Taekwondo Turnuvasında mücadele eden Akkuş, minikler kategorisinde bronz madalya kazandı.

14 ilden 75 kulüp ve 500 sporcunun katıldığı turnuvada rakipleriyle karşılaşan Elanur Akkuş, ortaya koyduğu performansla kürsüye çıkmayı başardı.

Turnuvayı üçüncü sırada tamamlayan genç sporcu, bronz madalyanın sahibi olurken Bartın'a da önemli bir başarı kazandırdı.

Bartın Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü tarafından yapılan değerlendirmede, Akkuş'un başarısından duyulan memnuniyet dile getirilerek genç sporcunun tebrik edildiği ve başarılarının devamının temenni edildiği belirtildi.

Öte yandan genç sporcuların farklı branşlarda elde ettiği derecelerin Bartın'da sporun gelişimine katkı sunduğu vurgulanırken, yeni başarılar ve madalyalar için çalışmaların sürdürüleceği ifade edildi.

Özel Haber

Bakmadan Geçme