Bartınlılar İstanbul'da Aynı Sofrada Buluşuyor

Bartın Dernekler Federasyonu (BARFED) ve Bartın İli Yardımlaşma Derneği (BİYAD) iş birliğiyle düzenlenecek olan iftar programımıza teşrifleriniz bizleri onurlandıracaktır.

1 Mart 2026 Pazar günü Yukarıçamlıca Güleryüz Düğün Salonu'nda gerçekleştirilecek programda, federasyon yönetim kurulu üyeleri, dernek başkanları ve yöneticilerinin yanı sıra Çamlıca bölgesinde yaşayan çok sayıda Bartınlı hemşehrinin katılımı bekleniyor.

Programla ilgili açıklama yapan BARFED Başkanı Sabri Avcı, Ramazan ayının birlik ve beraberliği pekiştiren en önemli zaman dilimlerinden biri olduğunu belirterek, 'Bu buluşma; hemşerilik bağlarımızı güçlendirmek, dayanışma kültürümüzü yaşatmak ve gönül soframızda aynı duayı paylaşmak adına önemli bir fırsat olacak' dedi.

İftar organizasyonunun yalnızca bir yemek programı olmadığını vurgulayan Avcı, sivil toplum kuruluşlarının üyeleri arasında kaynaşma ve dayanışmayı artırmayı hedeflediklerini ifade etti. Ramazan'ın manevi atmosferinde gerçekleştirilecek programın, toplumsal huzur ve kardeşlik duygularına katkı sağlaması temenni ediliyor.

Bartınlıları aynı sofrada buluşturacak olan iftar programının yoğun katılımla gerçekleşmesi bekleniyor.

Özel Haber

Bakmadan Geçme