Bankoğlu Saraçhane Mitingindeydi
CHP İstanbul Büyükşehir eski Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun tutuklanmasının 100. gününde, Cumhuriyet Halk Partisi tarafından İstanbul Saraçhane Meydanı'nda kitlesel bir miting düzenlendi.
İBB'ye yönelik 19 Mart'ta başlayan operasyonlara tepki amacıyla yapılan mitinge, CHP Bartın Milletvekili Aysu Bankoğlu da katıldı.
Mitinge ilişkin sosyal medya hesabından bir paylaşım yapan Bankoğlu, '19 Mart siyasi darbesinin 100. kara gününde, ilk günkü kararlılığımızla Saraçhane'deyiz. Milletin iradesini gasp edenlere, düşman hukukuyla seçilmiş kişileri hapsedenlere en iyi yanıtı yine milletimiz veriyor.' ifadelerini kullandı.
Açıklamasında mücadele vurgusu yapan Bankoğlu, 'Cumhurbaşkanı adayımız Ekrem İmamoğlu ve tüm siyasi tutsaklar özgürlüğüne kavuşana kadar mücadelemiz sürecek.' dedi.