Bankoğlu'ndan 'Dikkatli Olalım' Uyarısı

Yangın bölgelerinde incelemelerde bulunan CHP Bartın Milletvekili Aysu Bankoğlu, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, can kaybının yaşanmamış olmasının en büyük teselli olduğunu belirtti.

Bartın'ın Ulus ilçesine bağlı Eldeş ve Abdipaşa beldelerinde çıkan yangınlar ekiplerin yoğun müdahalesiyle kontrol altına alındı. Yangın bölgelerinde incelemelerde bulunan CHP Bartın Milletvekili Aysu Bankoğlu, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, can kaybının yaşanmamış olmasının en büyük teselli olduğunu belirtti.

'Ekiplerimize özverili çalışmaları için teşekkür ediyorum. Yangın sahasında yaptığımız gözlemlerde ne yazık ki çeşitli maddi kayıpların olduğunu tespit ettik. Bu üzücü olayın çıkış sebebiyle ilgili sürecin takipçisi olacağız,' diyen Bankoğlu, özellikle yaz sıcaklarının etkili olduğu bu günlerde vatandaşlara dikkatli olmaları çağrısında bulundu.

Yangınların daha fazla büyümeden söndürülmesi, bölgede görev yapan itfaiye, orman ve AFAD ekiplerinin hızlı müdahalesi sayesinde sağlandı. Bölge halkına geçmiş olsun dileklerini ileten Bankoğlu, 'Ormanlarımız, evlerimiz, hayvanlarımız, insanlarımız… Her şeyimiz yanmadan önce tedbir almalı, birlikte hareket etmeliyiz' mesajı verdi.

Özel Haber

Bakmadan Geçme