Atacan İçin Bartın'da Dayanışma Çağrısı

Kas hastalığıyla mücadele eden Atacan'a destek olmak amacıyla Bartın Millet Bahçesi'nde dayanışma etkinliği düzenlendi. AK Parti Bartın Milletvekili Yusuf Ziya Aldatmaz, tüm vatandaşları Atacan'a umut olmak için etkinliğe katılmaya davet etti.

Bartın'da kas hastalığıyla mücadele eden Atacan için dayanışma çağrısı yapıldı. Bartın Millet Bahçesi'nde gerçekleştirilen etkinlikte, Atacan'ın mücadelesine destek olmak ve umut olmak isteyen vatandaşların bir araya gelmesi hedefleniyor.

'ATACAN'IN UMUDU HEPİMİZİN ORTAK SORUMLULUĞU'

AK Parti Bartın Milletvekili Yusuf Ziya Aldatmaz, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla etkinliğe destek çağrısında bulundu.

Atacan'ın mücadelesine dikkat çeken Aldatmaz, bir çocuğun umudunun herkesin ortak sorumluluğu olduğunu vurgulayarak Bartınlıları dayanışmaya davet etti.

DAYANIŞMA ETKİNLİĞİ AKŞAMA KADAR SÜRECEK

Bartın Millet Bahçesi'nde gerçekleştirilen etkinliğin gün boyunca devam edeceği bildirildi. Atacan'a destek olmak ve dayanışmaya katkı sunmak isteyen tüm vatandaşlar etkinliğe davet edildi.

Aldatmaz, birlik ve beraberlik mesajı vererek, dayanışmayla umudun büyüyeceğini ifade etti.

Özel Haber

Bakmadan Geçme