Ankara'da son dakika golüyle yıkıldık

Arıt Kayadibi Spor Profesyonelliğe Geçiş Ligi 2026-2027 Sezonundaki ilk sınavını Ankara'da verirken sahadan son dakika golüyle 2-1 mağlup ayrıldı.

Geçtiğimiz yıl Bartın 1. Amatör Lig'de şampiyon olarak Bölgesel Amatör Lig'in yerine kurulan Profesyonelliğe Geçiş Ligi'ne yükselen Arıt Kayadibi Spor sezonun ilk maçında Ankara temsilcisi Polatlı 1926 Spor'la karşılaştı.


İki takımında mutlak galibiyet için sahada olduğu mücadeleyi Sivas bölgesinden orta hakem Muhammed Yağız Boyraz yönetti.

Melda Çetin ve Ertuğrul Çil'in yardımcı hakem olarak görev yaptıkları maçta İlknur İlker 4'üncü hakem olarak görev aldı .

Maçın gözlemcilik görevini ise Evren Aydoğan üstlendi.

Ev sahibi takım maçın henüz 5'inci dakikasında Ömer Çiçek'in golüyle öne geçti.

İlk 45 dakikası Polatlı ekibinin 1-0'lık üstünlüğü ile sona eren maçın 73'üncü dakikasında Furkan Ayan ikinci sarı karttan kırmızı kart gördü ve ev sahibi takım 10 kişi kaldı.

10 kişi kalan rakibi karşısında baskısını artıran il temsilcimiz Arıt Kayadibispor 80'inci dakikada penaltı kazandı.

Yusuf Oyit penaltı vuruşunu gole çevirerek skoru 1-1'e taşıdı.

Arıt Kayadibispor'u yıkan gol ise 89'uncu dakikada Eren Altıntaş'tan geldi ve bu golle ev sahibi Polatlı ekibi maçtan 2-1 galip ayrıldı.

İlk haftayı puansız kapatan Arıt Kayadibispor gelecek hafta sonu Çankırı FK karşısında 2-1 mağlup olan Mimarsinanspor'la karşılaşacak.

Bu müsabaka Bartın'da oynanacak.

Özel Haber

Bakmadan Geçme