8 madde görüşülecek
İl Genel Meclisi, kasım ayı toplantı hazırlıklarını tamamladı. Meclisin kasım ayı toplantıları, 2 Kasım Pazartesi günü saat 15.00'te başlayacak.
İl Genel Meclisi, kasım ayı toplantı hazırlıklarını tamamladı. Meclisin kasım ayı toplantıları, 2 Kasım Pazartesi günü saat 15.00'te başlayacak.
Turhan Kalaycı başkanlığında gerçekleştirilecek toplantılarda, gündemdeki 8 madde görüşülerek karara bağlanacak.
Toplantıların ilk gündem maddelerinde 2027 Mali Yılı Performans Planı, Çalışma ve Yatırım Programı ile Gelir-Gider Bütçesi ele alınacak.
Gündemin diğer maddelerinde ise yol kazı, geçiş ve yol tahribatlarına ilişkin usul ve esaslar, Yeşilyurt ve Hocaoğlu köylerine yönelik TOKİ imar planı, Merkez ilçesine bağlı Sütlüce köyünde bulunan 107 ada 72 ve 73 numaralı parseller için hazırlanan konut alanı amaçlı imar planı ile Ulus ilçesine bağlı Aşağıemirce köyündeki TEİAŞ Trafo Merkezi konusu görüşülecek.
Toplantıda ayrıca Yeni Parti İl Genel Meclis üyelerinin soru önergesiyle ilgili komisyon raporu da gündeme alınacak.