10 kişi kalan Bartınspor skoru koruyamadı
2025-2026 sezonunda İlimizi Deplasmanlı Bölgesel Amatör Lig'de temsil eden Bartınspor, Kırşehir Yetişen Yıldızlar Spor Kulübü karşısında sahadan 1-1 beraberlikle ayrıldı
2025-2026 sezonunun ilk 4 haftasında 1 galibiyet, 1 beraberlik ve 2 mağlubiyet çıkaran Bartınspor bu maçlardan 4 puan topladı.
Temsilcimiz Bartınspor 5'inci hafta karşılaşmalarında kendi sahasında Kırşehir Yetişen Yıldızlar Spor Kulübünü konuk etti.
Bartın Atatürk Stadyumunda oynanan maçı çok sayıda sporsever takip etti.
AK Parti Bartın Milletvekili Yusuf Ziya Aldatmaz, AK Parti İl Başkanı Yaşar Arslan, Gençlik ve Spor İl Müdürü Halil Akkaş'ta maçı takip eden isimler arasında yer aldı.
Maçın ilk yarısında dakikalar 20'yi gösterirken Emir Ali Ağaçe'nin golüyle 1-0 öne geçen Bartınspor ilk yarıyı önde kapattı.
Bartınspor 2'nci yarıda 10 kişi kaldı
Maçın ikinci yarısında Bartınspor'da Berk Yasin Koç gördüğü ikinci sarı kart sonucu kırmızı kartla oyun dışı kaldı.
55'inci dakikada 10 kişi kalan Bartınspor mücadeleye 1 kişi eksik devam etti.
Penaltı maçın kaderini değiştirdi
Maçın uzatma bölümlerinde Kırşehir Yetişen Yıldızlar Spor Kulübü penaltı kazandı.
Penaltı atışını gole çevirmeyi başaran konuk takım son dakikalarda bulduğu bu golle skoru eşitledi ve her iki takımda sahadan 1 puanla ayrıldı.
Bartınspor ligin 6'ncı haftasında Yeniçağa Spor ile karşılaşacak. Bu maçta Bartın Atatürk Stadyumunda oynanacak.