Amasra'nın yıldızına bir ödül daha

Bartın'ın Amasra ilçesinde faaliyet gösteren Mustafa Amcanın Yeri & Canlı Balık restoran Uluslararası  4. Elmas ödüllerinde Yılın Deniz Mahsulleri Lezzet İşletme Markası Ödülüne layık görüldü

3 bin yıllık tarihi geçmişi ve doğal güzellikleriyle adını Türkiye’ye ve dünyaya duyuran Bartın’ın Amasra ilçesinde uzun yıllardır faaliyet sunan Mustafa Amcanın Yeri & Canlı Balık restoran uluslararası lezzet arenasında yeni bir ödüle daha layık görüldü.

Küçük Liman manzarası eşliğinde misafirlerine muhteşem lezzetler sunan, yaz ve bayram dönemlerinde kapısında kuyruklar oluşan Mustafa Amcanın Yeri & Canlı Balık restoran Amasra ve Bartın’ın dünyaya açılan mutfağı olmaya devam ediyor.

Her yıl yerli yabancı onbinlerce misafire ev sahipliği yapan, Türkiye’nin ve dünyanın ünlü isimlerini ağırlayan, televizyon ve sosyal medya programlarının da lezzet durağı olan Mustafa Amcanın Yeri & Canlı Balık restoran lezzet ödülleriyle marka değerini de taçlandırıyor.

2022 Gastrotürk yılında En İyi Türk Mutfağı ödüllerinden sonra 2024 Uluslararası 4.Elmas Ödüllerinde Yılın Deniz Mahsulleri Lezzet İşletme Markası ödülünü kazanan işletme Amasra ve Bartın’ın adını bir kez daha dünyaya duyurdu.

İşletme sahibi Mete Ayyıldız konuya ilişkin açıklamasında, “Yaklaşık 15 yıldır Türkiye'nin en önemli televizyon kanallarında sektörel programlar yapan, markalar ve kişilerin medya çalışmalarını başarılı bir şekilde yürüten Luna Medya & Ratel medya organizasyonunda 06.06.2024 tarihinde İstanbul Wyndhamlevent 'te gerçekleşecek olan 4.Uluslararasi Elmas Ödüllerinde Yılın Deniz Mahsulleri Lezzet İşletme Markası ödülümüzü alacağız. Bizleri tercih ederek bu ödülü kazanmamızı sağlayan tüm müşterilerimize ve bizlere bu ödülü layık gören tüm komite üyelerine şükranlarımızı sunarken, şu anda aramızda olmayan basta kurucumuz Mustafa Ayyıldız olmak üzere tüm emektarlarımızı rahmet ve minnet ile anıyoruz.” Dedi.

Bizlerde ABA Medya olarak ilimizin gurur kaynağı Mustafa Amcanın Yeri & Canlı Balık restoran işletmesini tebrik ediyor, lezzet yolculuğundaki başarılarının devamını diliyoruz.
 

Bakmadan Geçme