• Haberler
  • Bartın
  • Akdeniz Kocaeli'de Esnaf Odası Başkanları ile buluştu

Akdeniz Kocaeli'de Esnaf Odası Başkanları ile buluştu

Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (BESOB) ve Madeni Eşya Sanatkarları Odası Başkanı Yılmaz Akdeniz, Kocaeli'de Ticaret Bakanlığı Esnaf Sanatkarlar ve Kooperatifçilik Genel Müdürlüğü ile Kocaeli Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği tarafından gerçekleştirilen toplantıya katıldı. 

Toplantıda Bolu, Düzce, Zonguldak, Sakarya’dan Esnaf Odaları Başkanları da yer aldı. Başkan Akdeniz toplantıyla ilgili şu ifadelere yer verdi, “Ticaret Bakanlığı Esnaf Sanatkarlar ve Kooperatifçilik Genel Müdürlüğü ile Kocaeli Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği tarafından gerçekleştirilen toplantıya Kocaeli’de katılım sağladım. Esnafların karşılaştıkları ve yaşadıkları sorun ve sıkıntıları Ticaret Bakanlığı yetkililerine iletildi. Toplantıya Kocaeli’nin yanı sıra Bolu, Düzce, Zonguldak, Sakarya Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliğinden başkanlar, kooperatif başkanları da katıldı.”

Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği toplantı salonunda gerçekleştirilen toplantının açılış konuşmasını Ticaret Bakanlığı Genel Müdür Yardımcı Seçkin Cenkış yaptıktan sonra konuşan Kocaeli ESOB Başkanı Kadir Durmuş, esnaf ve sanatkarların ülkemizin ve toplumsal hayatında vazgeçilmez bir öneme sahip olduğunu ifade ederek, her zaman esnafın yasal ve yerel sorunlarını çözmeye gayret gösterdiklerini ifade etti.

Bakmadan Geçme