Aileler sabah namazında buluştu

Bartın Müftülüğü tarafından düzenlenen 'Ailece Sabah Namazında Buluşalım' programı kapsamında Orduyeri Camii'nde aileler sabah namazında buluştu.  

Bartın İl Müftülüğü ve Cami İmamı Saadettin Karakaş'ın başlattığı "Ailece Sabah Namazında Buluşalım" programı, aileler arasında birlik ve beraberliği güçlendirerek manevi bir atmosfer oluşturuyor.

Orduyeri Cami’nde Kur'an-ı Kerim tilaveti ile başlayan program sabah namazı, tesbihat, zikir gibi ibadetlerin ardından İl Müftü Yardımcısı Hulusi Güner'in kısa sohbet ve duasıyla ile devam etti. 

Camii İmamı Saadettin Karakaş, programın temel amacını aileleri bir araya getirerek sabah namazının önemini vurgulamak olduğunu söyledi. 

Karakaş açıklamasında, "Aileler sabah namazında buluşuyor, hem ibadetlerini yerine getiriyorlar hem de birbirleriyle sohbet ederek güzel bir birliktelik oluşturuyorlar. Bu program, aileler arasındaki dayanışmayı ve beraberliği güçlendirmek adına önemli bir adımdır" dedi. 

Programa katılan aileler, memnuniyetlerini dile getirerek, "Bu program vesilesiyle hem sabah namazı kılıyoruz hem de birbirimizle tanışma fırsatı buluyoruz. Vesile olanlardan Allah razı olsun" değerlendirmesinde bulundu. 

Bakmadan Geçme