• Haberler
  • Bartın
  • Ağaköyü Muhtar Adayı Mustafa Ataç projeleriyle dikkat çekiyor

Ağaköyü Muhtar Adayı Mustafa Ataç projeleriyle dikkat çekiyor

Bartın'ın Ulus ilçesine bağlı Ağaköyünde Muhtar Adaylığını açıklayan ve seçim çalışmalarını sürdüren Mustafa Ataç projeleriyle dikkat çekiyor

Bartın’ın Ulus ilçesine bağlı Ağaköyünde Muhtar Adaylığını açıklayan ve seçim çalışmalarını sürdüren Mustafa Ataç projeleriyle dikkat çekiyor

Projelerimiz hazır

Ulus ilçesi Ağaköy sakinlerinden muhtar adayı Mustafa Ataç yaptığı açıklamada, “Bildiğiniz gibi önümüzdeki yerel seçimlerde köyümüz muhtarlığı için de bir seçim yapacağız. Ben de bu seçimde, köyümüzü Ulus’un önemli turizm noktalarından birine dönüştürmek ve yine köy sakinlerimizin yaz-kış ve 7/24 sorunlarına odaklanmak için Muhtar Adayı oldum.

Ağaköyü Muhtar Adayı Mustafa Ataç projeleriyle dikkat çekiyor

Seçim sürecine yaklaşılırken projelerimi de vatandaşlarımızla paylaşmaya başladım. Ulus’umuzun güzide köylerinden biri olan Ağaköyü’nü çok daha yaşanabilir bir hale taşımayı hedefliyorum. Turizmden daha fazla pay alan bir köy olmamız konusunda projelerimizde hazır. Köyümüzün kültürüyle, insanıyla, doğasıyla ve turizm potansiyeli ile çok daha iyi yerlere gelmemesi için hiçbir sebep yok. Köy sakinlerimizin desteği ile köyümüzü hak ettiği yere taşıyacağız.” Dedi.

Ağaköyü Muhtar Adayı Mustafa Ataç projeleriyle dikkat çekiyor

Köyümüze hizmet için yola çıktık

Ağaköy muhtar adayı Ataç açıklamasının devamında ise, “Bizler sadece aday olmak için yola çıkmadık. Halka hizmet, hakka hizmettir düsturu ile köyümüze hizmet için yola çıktık. Köyümüze ve köy halkımıza olan sevgimiz, saygımız bizi hizmet noktasına sevk etti. Şahsım olarak kim kimin hakkında ne demiş buna takılmadan, neyi daha iyi ve daha güzel yapabiliriz onun arayışında olacağım. Köyümüz için en iyisi ve en güzel olanı istişare ederek, genç yaşlı herkesin fikrine başvurarak hayata geçireceğiz. Yine köyümüzün sorunlarını el birliği içinde çözeceğiz. Köyümüze yapılacak çalışmaları da omuz omuza ve daha önemlisi gönül gönüle gerçekleştireceğiz. Unutmayalım ki muhtar mahallesinde devletin gözü, kulağı, eli ve ayağıdır. Muhtarlığı sadece bir makam olarak asla görmeyeceğim. Devletimiz gibi köylümüzün de gözü, kulağı, ayağı olmak için gece gündüz demeden çalışacağım.” Dedi.

Ağaköyü Muhtar Adayı Mustafa Ataç projeleriyle dikkat çekiyor

Her konuda şeffaf olacağız

Projelerinden de bahseden muhtar adayı Ataç, “Projelerimizle köyümüzü geliştirmenin inancını taşıyoruz. Köyümüz doğasıyla başlı başına bir güzellik. Bu güzelliğin içinde mutlaka bir piknik alanı olmalı. Bu projeyi hayata geçirdiğimizde ilçemizden, ilimizden ve şehir dışından gelen misafirlerimiz aileleriyle köyümüzün güzel doğası içinde pikniklerini yapabilecekler. Yine köyümüzde seyir tepesi ve heyecan salıncağı projelerimizden bir tanesi. Bu projemiz çok düşük bir bütçe ile uygulanabilir ve çok sayıda vatandaşın köyümüzü ziyaret etmesini sağlayabilir. Köy konağı ve hizmet binası da mutlaka hayata geçirmek istediğimiz projelerimizden bir tanesi. Öte yandan köy meydanı projemizle de köyümüze sosyal etkinlikler için bir meydana kazandıracağız. Yine ORKÖY projelerini takip edip seracılıktan arıcılığa, gezen tavuk yumurtacılığından kozalak pekmezi yapımı gibi birçok konuda köylümüze destek alacağız. Alo Muhtar hattı kurarak 7/24 ulaşılabilir olacağız. 1200 mt su isale hattı İnciler tarafı Ağaköyüne bağlı konutlar için uzatacağız. Merkezi ezan sistemini Ocaklı ve Şahinoğlu mahalle mescitlerine kurup mevcut ezanmatikleri devre dışına alacağız. Kışın karla mücadele için ekipmanlı bir traktörümüz hazır olacak ve tüm köyün hizmetinde olacak. Ayrıca muhtarlığa ait tüm parasal işlemleri banka üzerinden yürüteceğiz. Her konuda şeffaf olacak ve her işimizi, her işlemimizi köy sakinlerimizin bilgisine sunacağız. Projelerimizle, çalışma azmimizle Ağaköyü’nü hep birlikte güzelleştirecek ve hep birlikte geliştireceğiz.” Şeklinde konuştu.

Ağaköyü Muhtar Adayı Mustafa Ataç projeleriyle dikkat çekiyor

Özel Haber

Bakmadan Geçme